PonyparkCity en Slagharen

Soms is het lastig om te bepalen waar u heen wilt met uw kinderen. Sommige kinderen houden van het ene maar sommige kinderen houden weer van het andere. Maar u wilt natuurlijk ook nog aan uw eigen wensen denken. Het is namelijk helemaal niet leuk om als ouder ergens heen te gaan voor een weekend waar ze zelf niet echt vermaakt kunnen worden. Maar het ideale zou zijn dat er een plek is waar kinderen hun gang kunnen gaan en waar ouders ook lekker kunnen relaxen, of natuurlijk mee kunnen doen met hun kinderen. Het kan dus erg lastig zijn om een compromis te vinden met uw kinderen. Het zou daarom ideaal zijn als er een pretpark bestaat dat alles te bieden heeft. Gelukkig bestaat dit in Nederland. PonyparkCity bestaat uit allerlei vakantiehuisjes en biedt voor allerlei kinderen activiteiten aan. Er zijn heel veel pony’s te vinden in het park en dat is natuurlijk heel erg leuk voor kinderen. Maar als een van uw kinderen het niet zo leuk vindt om in een pony-park te zijn, dan kunnen ze doordat ze te gast zijn bij PonyparkCity, ook nog gratis naar Slagharen. Dit is namelijk een erg leuk attractiepark waar er voor kinderen ook hele leuke attracties zijn. In Slagharen zijn er niet alleen leuke dingen te beleven voor kinderen. Ook ouders kunnen zich hier heel erg goed vermaken. Het is dus een groot voordeel om bij PonyparkCity te verblijven, omdat het heel veel verschillende activiteiten biedt. Er is bijvoorbeeld ook een zwembad te vinden. Andere activiteiten die te doen zijn in dit park zijn de volgende:

  • Bowling
  • Avondshows
  • Rodeo riding
  • Midgetgolf

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer activiteiten te ondernemen in dit park. Als u naar de website gaat van PonyparkCity dan vindt u een pagina met allerlei activiteiten. Als u bijvoorbeeld houdt van geweerschieten, dan kunt u naar de Shooting Hall gaan. Hier kunt u namelijk gratis leren schieten op verschillende doelen. Ook is diamant zoeken een grote hobby in dit park. Er zijn ook cowboyshows en uw kinderen kunnen ook gaan tekenen met het indianen opperhoofd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook heel veel pony-activiteiten. Sommige kinderen vinden het heel erg leuk om pony te leren rijden. In dit park is alles mogelijk. Er zijn voor kinderen pony’s beschikbaar, maar als de ouders ook willen rijden dan zijn er ook mooie paarden beschikbaar. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden met de activiteiten. Kijk vooral op de site om te bekijken wat u allemaal kunt ondernemen met uw kinderen.

Pretpark Slagharen

Naast het bruisende pony-park is er natuurlijk ook het leuke Slagharen. In Slagharen zijn namelijk niet alleen attracties te vinden, maar hier kunt u ook genieten van allerlei activiteiten. Er zijn heel veel shows te zien in Slagharen. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van ander entertainment. Er is bijvoorbeeld een Slagharen On Ice show. Deze show is een theatershow op het ijs. Hier kunnen kinderen heel erg van genieten. Voor jongens maar ook voor meisjes zijn er allerlei activiteiten te doen in Slagharen. De attracties zijn natuurlijk ook heel erg verschillend. Er zijn attracties voor kleine kinderen die het niet zo leuk vinden om in hele enge dingen te gaan zoals een achtbaan. Maar er is bijvoorbeeld ook een zweefmolen. In Slagharen is er ook een waterbaan. Deze achtbaan is voor heel veel leeftijden geschikt. Daarnaast zijn er nog wat spannendere attracties. Hieronder kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de vrije val of uit het schommelschip dat over de kop gaat. Ook kunt u kiezen voor een familieavond in Slagharen. Op deze avonden kunt u gaan feesten met uw kinderen in The Music Hall van Slagharen. Tijdens deze avonden zijn er ook allerlei shows te beleven die voor jong en voor oud geschikt zijn. U kunt overigens zowel voor het pony-park als Slagharen kiezen als bestemming voor een kinderfeestje. Omdat er zoveel activiteiten te doen zijn in Slagharen maar ook in het pony-park, kunnen alle kinderen zich goed vermaken. Het leukste is natuurlijk als u als ouder ook mee gaat. Als u dan geen zin heeft om de hele tijd met de kinderen te spelen dan kunt u ze gewoon gerust in het park laten rondlopen. Er lopen genoeg mensen rond die goed met kinderen om kunnen gaan.

Boeken en meer informatie

Als u naar Slagharen wilt, dan kunt u ook het beste via PonyparkCity boeken. Hierdoor krijgt u namelijk gratis toegang tot het pretpark Slagharen en is daarom erg voordelig. Per vakantiehuisje is er ook een pony beschikbaar. Kinderen kunnen deze pony zelf gaan verzorgen. Als u op de site naar de pagina gaat met tarieven dan kunt u hier zien wat het per periode kost. U er zijn namelijk verschillend periodes waar u uit kunt kiezen en elk periode heeft ook weer een ander tarief. Het is daarom ook belangrijk om goed uit te zoeken wanneer u wilt gaan. Het verschilt ook per hoeveelheid dagen. Wees er wel snel bij, want de huisjes zijn heel snel volgeboekt. Als u nog vragen heeft over het boeken van een huisje of over andere zaken wat betreft het park, dan kunt u altijd contact opnemen. Maar u kunt op de website al veel informatie vinden over alle activiteiten en over de vakantiehuisjes. U kunt namelijk allerlei foto’s bekijken zodat u al een goed beeld krijgt van wat er te beleven is in het veelzijdige en spannende PonyparkCity.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn