De limousine; de dag van mijn leven

U kent het allemaal, het gaat een tijdje niet lekker in je leven. Geen zin om naar het werk te gaan, tijdenlang moe op de bank hangen om je voor te bereiden op de volgende depressieve dag. Ik had precies hetzelfde een tijdje geleden. Ik had niet de promotie gekregen waar ik op had gehoopt en nu ging ik met steeds grotere tegenzin naar het werk. Ik ben dan ook zo dankbaar voor vallei-limousines, die mij de dag van mijn leven bezorgden in een limousine: een dag die mij meteen weer uit die sleur trok.  Ik wil jullie dan ook graag vertellen waarom een limousine huren via vallei-limousines.nl de manier is op een geweldige dag te beleven die je nooit zult vergeten. Ik werd zelf afgelopen week verrast door mijn collega’s. Ik had weer een vervelende werkdag achter de rug, waar ik zelfs door moest werken terwijl al mijn collega’s al klaar waren. U kunt dus wel bedenken dat ik er volledig doorheen zat. Maar toen ik naar buiten liep, bleek dat mijn collega’s als wijze van verrassing een limousine voor mijn hadden gehuurd. Het viel me meteen op wat voor een geweldige bak er voor mijn neus stond.  De luxe stretched Chrysler 300C limousine had onder andere:

 • Luxe lederen bekleding
 • Getinte ruiten
 • Een goed gevulde champagne Bar
 • Airco
 • 4LCD TV’s
 • Uitgebreide geluidsinstallatie met Radio/CD/DVD player
 • Romantische en sfeervolle verlichting
 • Spiegelplafond en gekleurde sterrenhemel
 • Chromen 20 inch velgen

De limousine; wat een ervaring!

Het is echt een enorme ontspannende ervaring om samen met de mensen waar je om geeft in je leven zo’n prachtig moment te delen.  Om met zo’n luxe slee door de stad te rijden waarbij iedereen je nakijkt was iets wat ik van mijn leven niet zal vergeten. De geweldige service van vallei- limousines zorgde ervoor dat ik met de grootste comfort de dag van mijn leven konden beleven. Mijn collega’s vertelden mij ook nog dat de prijs ze gigantisch meeviel en ze voor 90 euro per uur al een limousine konden huren met alles erop en eraan. Dat vind ik persoonlijk een behoorlijk lage prijs voor de service die vallei-limousines levert. En daarbij biedt vallei-limousines.nl ook nog een zeer breed assortiment aan qua limousines. Je hoeft dus niet per se te gaan voor een Chrysler 300c, ook valt er te kiezen uit bijvoorbeeld de:

 • Hummer H2
 • Paarse Lincoln
 • Roze Lincoln
 • Lincoln Towncar

Een limousine bij vallei-limousines.nl heeft altijd de luxe die je zou verwachten. Ik heb er zelf geen gebruik van gemaakt, maar voor speciale gelegenheden kan je zelfs een bloemstuk op de limousine laten plaatsen. Soms wel zo gepast.

De klant is altijd koning, ook buiten de limousine

Ik was ook zeer tevreden met de klantenservice die vallei-limousines mij aanbood. Ik ben namelijk van plan om voor mijn vrouw binnenkort een limousine te huren en ik was daarbij geïnteresseerd in het aanvragen van een gratis offerte die op de site werd aangeboden. Omdat ik zelf niet zo handig ben met de computer vond ik dit nogal lastig en besloot daarom een vraag te stellen via het contactformulier op de site. Ik was aangenaam verrast toen ik ontzettend snel en uitgebreid een antwoord kreeg op mijn gestelde vraag, dat zie je vandaag de dag nog weinig bij soortgelijke online aanbieders van zaken! Als u een vraag heeft over de limousine zelf, de offerte of andere bijkomstigheden kunt u dus ook gewoon via het contactformulier op de site deze vragen stellen. Ze zijn zelfs telefonisch bereikbaar als u dat makkelijker vindt.  Ik vond deze klantenservice echt een groot pluspunt binnen de ervaring die vallei-limousines aanbiedt en daarom besloot ik een recensie te plaatsen op de site. Het is erg leuk om te zien dat onder het kopje ‘ervaringen’ op de site zoveel verhalen staan van tevreden klanten zoals ik die vertellen over al hun geweldige belevenissen met de gehuurde limousine. Ik kan dus ook iedereen aanbevelen om even een aantal van die ervaringen te lezen voordat u besluit een limousine te huren; u zult er geen spijt van krijgen. Wat ook een tof onderdeel is van de site, is de galerij. Onder het kopje ‘galerij’ bij iedere individuele limousine ziet u allemaal foto’s van de verschillende soorten limousines die worden aangeboden, zodat u altijd weet wat u krijgt wanneer u een limousine besteld. Hier merk je echt het voordeel van het online aanbieden van dit soort diensten, bij een gewoon verhuur van een limousine had ik lang niet zo eenvoudig kunnen zien wat ik precies zou kunnen huren.  Bij enkele stonden zelfs een aantal stoere video’s die mooi lieten zien hoe de auto er vanbinnen uitzag en hoe hij reed. Dit is echt een enorm nuttig toevoeging aan de site. Op de verschillende social media kunt u trouwens vallei-limousines.nl ook terugvinden. Hier vindt u ook vele foto’s terug van de limousines, net als ervaringen en beelden van gelegenheden waar de limousine werd ingezet. Ook via Facebook zijn vragen te stellen over de ervaring met de limousine. Ook hier kunnen trouwens recensies worden geplaatst; dus als u zelf uw ervaring kwijt wil of zelf wat andere ervaringen wil terugvinden is dat via Facebook tevens mogelijk.  Ook dat is het gemak van het online aanbieden van een limousine, directe feedback van de klant was nog nooit zo makkelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn