Architectuur Bram van Haarst

Een mooie woning hebben, die helemaal aan je wensen voldoet, zowel van de buiten- als van de binnenkant? Met een ontwerp van Bram van Haarst is dit zeker mogelijk. Dit architectenbureau heeft al vele jaren ervaring met het ontwerpen van exclusieve, originele woningen en zij kunnen dan ook zeker een prachtig ontwerp voor u maken. Het voordeel van het laten maken van een woningontwerp voor een nieuwbouwwoning door Bram van Haarst is in de eerste plaats dat er met al uw wensen rekening gehouden wordt. U gaat met de architect in overleg en laat deze weten wat voor stijl u aanspreekt, hoe groot het huis moet worden, hoeveel kamers u wilt hebben, et cetera. Aan de hand hiervan gaan zij dan aan de slag en wordt er een ontwerp op maat voor u gemaakt. Door hiervoor te kiezen kan er met al uw wensen en eisen rekening gehouden worden en krijgt u uw droomwoning die op alle punten helemaal bij u past. Een ander groot voordeel van Bram van Haarst is dat zij geen standaardontwerpen maken, maar dat zij altijd kiezen voor exclusiviteit en originaliteit. Hun huizen wijken dan ook in positieve zin af van die van vele andere architectenbureaus. Kiest u voor Bram van Haarst, dan kiest u bovendien voor:

  • het gebruik van de modernste ontwerp- en tekentechnologieën
  • een uitstekende vertaling van uw woonvoorkeuren in exclusieve vormgeving van traditionele woningbouw
  • deskundige begeleiding en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid bij het bouwproject van de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke oplevering

Het team van Bram van Haarst staat garant voor een hoge kwaliteit, voor uitstekende adviezen, voor meedenken met uw voorkeuren en uw eisen. Door deze manier van werken zijn zij in staat om uw droomwoning te realiseren, een huis waar u zich echt thuis zult voelen. En dat is natuurlijk het belangrijkste, u hebt immers niets aan mooie woningen als u zich er niet zelf thuis voelt.

Woningrenovatie door Bram van Haarst

Soms kan het zo zijn dat uw ideale woning al bestaat, dat u deze al gevonden hebt en hier al woont. Is het een wat oudere woning, dan kan het uiteraard zo zijn dat er op een gegeven moment de noodzakelijkheid tot renovatie van verschillende delen van het pand ontstaat. Ook dan kunt u een beroep doen op Bram van Haarst, zij hebben namelijk ook al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van woningrenovatie. Zij zijn daardoor zeer goed in staat om u te adviseren over welke renovaties noodzakelijk zijn en welke eventueel nog even kunnen wachten. Ook kan het team van Bram van Haarst woningen dusdanig renoveren dat het bijna niet te merken is dat er wat gebeurd is. Natuurlijk zal alles er weer beter uitzien en zal de veiligheid weer gegarandeerd zijn, maar ondertussen blijft de stijl en charme van de woning behouden. Wilt u niet verhuizen, maar zou u wel wat aan uw huis willen aanpassen? Zijn de kinderen bijvoorbeeld uit huis gegaan en zou u daarom graag een nieuwe indeling van het pand willen realiseren? Ook hierbij kan Bram van Haarst u als geen ander helpen. Zij kunnen in overleg met u kijken naar welke verschillende indelingen mogelijk en wenselijk zijn. Door Bram van Haarst uw eigen woning te laten verbouwen, zorgt u ervoor dat deze weer helemaal aan uw wensen voldoet en dat u er nog jaren met plezier zult kunnen wonen. Ook bij verbouw en renovatie geldt natuurlijk dat zij altijd zorgen voor deskundige begeleiding en dat zij sterk bij het proces betrokken blijven. Kwaliteit, service en een uitstekende afwerking van alle zaken zijn ook hierbij voor hen van groot belang. Bram van Haarst is dus niet alleen het juiste adres om naar toe te gaan als u geïnteresseerd bent in nieuwbouw, ook voor verbouwen en renoveren bent u bij hen aan het juiste adres.

Conceptwoningen

Het laten bouwen van een nieuwbouwwoning kan erg prijzig zijn, helemaal als u een exclusief ontwerp laat maken dat helemaal op uw wensen is toegesneden. Hebt u hier helaas het budget niet voor, maar wilt u toch graag wonen in een van de prachtige ontwerpen van Bram van Haarst? Dan is de conceptlijn die zij ontwikkeld hebben een uitstekende keus voor u. Hierbij profiteert u van de prachtige ontwerpen van Bram van Haarst, terwijl u hier minder geld voor hoeft neer te leggen. Natuurlijk mist u dan wel de mogelijkheid om helemaal uw eigen droomwoning te laten ontwerpen, maar ook met conceptwoningen is er nog wel wat mogelijk op het gebied van aanpassing aan uw eigen wensen. De conceptwoningen kunnen gedeeltelijk aan uw eigen eisen en wensen aangepast worden, zodat ze toch zo goed mogelijk op uw eigen voorkeuren aansluiten. Doordat er bij Bram van Haarst gewerkt wordt met verschillende bouwstijlen, is er bovendien altijd wel een concept te vinden dat goed bij u past. Kiezen voor conceptwoningen hoeft dus absoluut niet te betekenen dat u genoegen moet nemen met een huis dat niet echt bij u past. Op de website van Bram van Haarst vindt u een overzicht van de verschillende opties die zij op dit gebied te hebben. Zo kunt u tegen een relatief laag tarief toch een prachtige en stijlvolle nieuwbouwwoning laten bouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Bram van Haarst u kan bieden? Neem dan eens een kijkje op hun website voor een overzicht van woningen die zij al gebouwd hebben of neem vrijblijvend contact met hen op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn