De dashcam

Hebt u weleens gehoord van de dashcam? In Nederland is dit apparaat nog niet erg populair maar in landen als Rusland is dit de normaalste zaak van de wereld. We hopen u in deze tekst er van te overtuigen dat het gebruik van de dashcam erg handig is en zelfs levens kan redden. De dashcam filmt de gebeurtenissen die u vanachter het stuur beleeft want het filmt wat er voor u op de weg gebeurt. U plaatste de dashcam dan ook, zoals de naam van de camera ook al wel zegt, op uw dashboard. Bijvoorbeeld naast uw GPS. Uiteraard hopen we voor u dat u nooit een ongeluk mee hoeft te maken en dat al uw ritjes zorgeloos zijn en zonder mankementen of erger verlopen. Maar mocht het toch misgaan dan is de dashcam een handige machine om achter de hand te hebben U kunt zelf nog zo voorzichtig rijden, er zijn diverse externe factoren die u niet zelf in de hand hebt. Zo kunnen andere weggebruikers hele andere ideeën hebben en de controle van hun stuur opeens verliezen. Ook kunnen weersomstandigheden roet in uw eten strooien en ook dieren kunnen opeens op de weg verschijnen met alle gevolgen van dien. U moet er niet aan denken wat er dan allemaal kan gebeuren en dat is ook niet goed want dat ondermijnt uw zelfvertrouwen op de weg. Toch raden we aan om het zekere voor het onzekere te nemen in de zin dat het gebruik van een dashcam echt zijn vruchten af kan werpen. Een dashcam is helemaal niet duur en een geweldig cadeau voor e kerstdagen dan wel Sinterklaasfeest. Wilt u uw vader eens in het zonnetje zetten op zijn verjaardag of omdat u daadwerkelijk Vaderdag viert? Kies dan voor een dashcam via onze website: 123carcam.nl. Vergeet niet om onze site eventjes te bookmarken!

Dankzij een dashcam hebt u goed bewijs in handen na een ongeluk

Een dashcam kopen kan via onze website. U weet vast wel hoe u online bestellen moet dus daar zullen we verder niet op in gaan. Een dashcam kan u helpen om uw onschuld te bewijzen als er zich een ongeluk heeft voorgedaan. Voor mensen die enkel een eigen risico autoverzekering hebben is dat erg belangrijk zodat u stevig in uw schoenen staat en u niet veel geld kwijtraakt doordat de eigenlijke dader uw schade niet wil betalen. Met een dashcam zal al snel uitwijzen wie er nu eigenlijk fout zat. De politie kan hier ook erg veel mee net als de verzekeraar van beide partijen. Ook kan u op die manier aantonen dat er bijvoorbeeld ineens een hert over de weg liep waardoor u geen andere keuze had dan uit te wijken dan wel de hert aan te rijden. Hier zijn trouwens meerdere theorieën over. Als u een moderne auto hebt met een kreukelzone en airbag en andere techniek dat uw auto veilig maakt is het helaas zo dat u het beste vol gas de hert moet aanrijden. Ten eerste omdat u een gevaar voor tegenliggers wordt als u plots uitwijkt. Een mensenleven is dan toch echt wel iets meer waar dan een hertenleven. Veel mensen porberen te remmen maar dit lukt nu eenmaal niet. U raakt de hert toch wel en dan is de kans groot dat de hert niet op slag dood is maar nog een lange lijdensweg heeft te gaan. Ook geen prettige gedachte. Tevens bent u wederom een gevaar voor andere automobilisten, nu niet voor tegenliggers maar achterliggers omdat u plots hard op de rem trapte. De conclusie is helaas hard doorrijden. Afijn, deze tekst focust zich natuurlijk niet op het doodrijden van herten maar op de dashcam. Toch is het belangrijk dat mensen dit weten, zodoende deze kleine uitweiding. Wilt u dus een camera kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele merken in huis en op dit moment hebben we vele cams voor zeer lage bedragen afgeprijsd vanwege de aanstaande feestdagen. Een aantal types willen we u niet langer onthouden:

  • K6000
  • G50
  • En de mini Z1
  • Het zegt u misschien niet veel, kijk dan ook verder online!

Een slimme investering die zich zal uitbetalen

Afijn, een dashcam aanschaffen is bij ons een peulenschil, dat moge hopelijk nu wel duidelijk zijn na een kijkje op de website. U geeft maar aan welke u hebben wilt en dan hoeft u eigenlijk enkel het formulier in te vullen. De rest wijst zich vanzelf want zodra we uw adresgegevens en contactgegevens binnen hebben kunnen we de dashcam meteen naar u opsturen. Uiteraard dient u ons nog wel te betalen en dat doet u door gebruik te maken van uw internetbankierenaccount. Daar bent u vast en zeker wel bekend mee. Gebruik dan ook iDeal, PayPal of uw credit card en dan gaat het absoluut in orde komen. Betaalt u liever achteraf? Dan is Afterpay ook een uitstekende optie. We hebben de dashcam steevast op voorraad dus als u vandaag nog voor sluitingstijd bestelt, dan kunt u morgen al over uw dashcam beschikken. Hebt u nog verdere vragen over bijvoorbeeld een bepaald merk of over het online bestelproces op het gebied van de dashcam? Schroom dan niet maar bel ons gerust eens op. Doet u dit wel tijdens kantooruren. Mailen of het online contactformulier invullen mag natuurlijk ook, dan komen we altijd zo spoedig mogelijk bij u terug. Wees verstandig en kies voor de handige dashcam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn