Meer dan 20 jaar ervaring met ICT oplossingen

Hebt u problemen met uw computers? Of werkt u nog met de hand en is het tijd dat grote delen van de boekhouding en de administratie geautomatiseerd worden? Want niet alleen bespaart u enorm veel geld en tijd uit, uw boekhouding zal een stuk overzichtelijker worden als u voor ICT oplossingen kiest. En dat heeft grote gevolgen op het moraal van uw bedrijf, de eenvoud waarmee men hun gegevens in kunnen zien en natuurlijk scheelt het nogal als u uw begroting en belastingaangifte niet langer hoeft te berekenen. Dergelijke ICT oplossingen zijn ons vak dus als u een klein bedrijf of middelgroot bedrijf leidt dan doet u er goed aan om eens op onze website te kijken: mbk-ict.nl. Met meer dan 20 jaar ervaringen in het bedenken van gepaste ICT oplossingen voor iedere MKB’er zijn we uitgegroeid tot een betrouwbaar en innovatief IT-bedrijf. We kunnen onder andere uw systeem beheren en monitoren vanuit ons kantoor. Mocht er sprake zijn van ziekte bij uw bedrijf dan kan een collega van ons tijdelijk bij u invallen. Erg prettig als uw kantoor toch al onderbemand is. Er mag bij vele bedrijven niets kapot gaan want de kosten kunnen al snel de pan uitrijzen. Kies daarom voor onze ICT oplossingen zodat u zeker weet dat u altijd kunt rekenen op een goed werkende IT-afdeling.

Dankzij onze ICT oplossingen kunt u snel uw werk verrichten

We hebben het met name gehad over systeembeheer en inval bij ziekte. Maar dat zijn zaken die pas na de installatie van computers en randapparatuur opdoemen. U wilt waarschijnlijk een intern of extern netwerk aan laten leggen, want internet is in deze moderne tijden het ideale medium om zaken mee te doen. Want u kunt dan niet alleen uw producten aanbieden in uw eigen winkel, maar ook via een webwinkel. En daarmee maakt u uw reikwijdte aanzienlijk groter. Of u nu in de handel, de marketing, in de economische sector of bij een dienstverlening werkt, als u onder de MBK valt dan kunt u deze ICT oplossingen door ons laten uitvoeren. Natuurlijk kunt u zelf proberen om ICT oplossingen door te voeren, maar mocht dit niet lukken dan bent u een dief van de portemonnee. Dit zijn zaken die u beter kunt delegeren aan professionals zoals onze bedrijf. Wat mag u op het gebied van ICT oplossingen van ons verwachten? Onder andere de volgende ICT oplossingen:

  • Uw kantoor automatiseren zodat het voldoet aan de hoge standaard in deze moderne tijd,
  • Een wifi-netwerk aanleggen zodat men altijd bereik heeft tot het internet, zowel via pc als laptop maar ook via smartphone en tablet,
  • We kunnen camera’s in en rondom uw bedrijf installeren,
  • En we kunnen uw server virtualiseren. Dan draait uw website op een virtuele server op ons kantoor en dat werkt aanzienlijk kostenbesparend.

In deze tijden is de ICT een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf

Wilt u weten wat deze ICT oplossingen u kosten? Vraag dan direct even een offerte aan. Geef uw wensen aan door even te bellen of te mailen, dan sturen we u die offerte zo spoedig mogelijk toe en kunt u hierin aanpassingen aanbrengen tot u akkoord gaat. U bent tevens op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor in Apeldoorn. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze laatste services? Meldt u dan aan voor onze kosteloze nieuwsbrief door uw e-mailadres op te geven. Ten slotte bieden we naast ICT oplossingen ook “pentesten” aan waarbij we proberen om uw website of virtuele werkomgeving te hacken of penetreren. We kunnen de zwakke plekken vinden en sterker maken! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn