De personeelsadministratie online bijhouden

U kent het misschien wel, u hebt het erg druk op het werk en de boekhouding loopt een beetje in de soep. Dat is voor een week of twee misschien niet zo erg. Maar mochten deze problemen aanhouden dan treft u misschien wel uw eigen personeel in hun portemonnee. Dat mag nooit gebeuren dus zorg ervoor dat u uw personeelsadministratie op orde hebt. Gelukkig zijn er methodes om boekhouding leuk of in ieder geval eenvoudiger te maken. Kijkt u maar eens op onze website want we bieden u software aan waarmee u online zonder problemen snel alle gegevens in kunt vullen die te maken hebben met personeelsadministratie. En dit kost u slechts 3 euro per werknemer per maand. Dat is een schijntje want de overuren die u op dit moment maakt vallen weg. Daarnaast hebt u nog maar een persoon nodig voor de personeelsadministratie, dus u kunt dit werk zelf tijdens uw werktijden gaan doen. U bent hopelijk al erg nieuwsgierig geworden naar deze moderne methode om de personeelsadministratie bij te houden. Kijkt u daarom eens op https://www.personeelssysteem.nl/personeelsadministratie/. We geven u graag een digitale rondleiding door dit systeem. Ook al bent u digibeet, de personeelsadministratie regelen via de pc is in deze moderne tijden de normaalste zaak van de wereld. U moet dus wel een beetje oefenen. Gelukkig is deze software bedoeld voor amateurboekhouders die hier nauwelijks verstand van hebben. Vanaf nu kunt u snel de salarisadministratie bijhouden, planningen maken en de verlofaanvragen van uw medewerkers mee goed- of afkeuren.

De personeelsadministratie hoeft u niet langer uit handen te geven

Personeelsadministratie behelst een aantal zaken die eigenlijk voor elk bedrijf gelden. Dit zijn in het kort:

  • Het maken van planningen. Het kan gaan om de planning van de komende week, een vaste maandplanning of de planning voor in de vakantietijd. Uiteraard kunt u dankzij onze uitstekende administratiesoftware alle planning maken die u maar wilt.
  • U kunt tevens de gewerkte tijden bijhouden. Uw medewerkers klokken bijvoorbeeld in en uit en de gewerkte tijden verschijnen in deze spreadsheet.
  • Ook de verlofregistratie wordt opgenomen in deze personeelsadministratie. Personeel kan tevens inloggen op onze website met hun unieke inlognaam en wachtwoord. Ze kunnen hun gewerkte uren doorgeven, roosters inzien en verlof aanvragen. U kunt dit vervolgens al dan niet goedkeuren en tevens de ziekteregistratie bijhouden.

U leest het, dankzij deze geweldige software kunt u allerlei zaken die te maken hebben met de personeelsadministratie onderbrengen in een handig overzicht. Het is mogelijk om hier 24 uur per dag inzage in te verkrijgen en om het aan te passen. Dus mocht u toch over willen werken, dan kunt u de personeelsadministratie bijvoorbeeld thuis vanuit uw eigen bed nog bijwerken. Overigens is het wel zo gezond om uw werk niet mee naar huis te brengen, dan blijft u stressvrij.

Meldt u vandaag nog aan en profiteer van de voordelen

U kunt zich nu direct aanmelden als u gebruik wenst te maken van onze personeelsadministratie tools. Mocht u liever nog even de kat uit de boom willen kijken en antwoorden zoeken op een aantal vragen dan kunt u tevens contact met ons opnemen. We zijn zowel te bereiken via de chatfunctie op de website als via de mail. Wilt u liever persoonlijk met ons in contact komen? Dan bent u op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor in Zoetermeer. Nadat u van onze diensten gebruik maakt kunt u de gratis app voor op uw smartphone en tablet downloaden zodat u zelfs onderweg naar en van uw werk nog deze administratie kunt bijwerken. De app is geschikt voor zowel Android als iOS. Lees meer op Personeelsadministratie – PersoneelsSysteem

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn