De kindvriendelijke camping in Drenthe

Wilt u deze zomer graag naar een camping in Drenthe met uw kinderen? Dan kiest u natuurlijk een camping uit die kindvriendelijk is en dat is bij Camping de Berken het geval.

  • Zandbakken
  • Glijbanen
  • Schommels

Er zijn verschillende speeltuinen waar uw kinderen kunnen spelen en zich de hele dag kunnen vermaken. Ook is er een brasserie waar natuurlijk niet alleen aan u gedacht wordt, maar ook zeker aan de kinderen. Op die manier worden jullie altijd voorzien van de dingen die het beste bij jullie passen en dat vinden niet alleen kinderen helemaal geweldig. Als volwassene kunt u zich ook zeker vermaken op de camping in Drenthe en het is dan ook niet verrassend dat er steeds meer mensen zijn die graag hun zomer hier doorbrengen. Wilt u hier meer over weten of wilt u direct een boeking maken? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met deze camping in Drenthe. De boekingen komen snel binnen en de camping kan natuurlijk vol raken. Maak uw boeking dus vandaag nog om er zeker van te zijn dat u een plekje heeft deze zomer!

Kom met de tent, caravan of camper naar de camping in Drenthe

Wist u dat de camping in Drenthe bekend staat om het priv├ę sanitair? Dit betekent dus dat u tijdens uw vakantie hier geen rekening hoeft te houden met allerlei andere mensen. Voor u geen rijen voor de douche of het toilet. U kunt wanneer u dat wilt gebruik maken van uw eigen sanitair. En dit kan op alle plekken die de camping in Drenthe te bieden heeft. Of u nu met de tent, de caravan of de camper komt, dat maakt allemaal niet uit. Heeft u geen eigen tent, caravan of camper? Dan is het alsnog mogelijk om een plaats te krijgen op de camping. Zij hebben namelijk ook stacaravans die u voor een periode kunt huren. Ook hierover kunt u natuurlijk contact opnemen met de medewerkers van de camping. Zij vertellen u graag meer over waar de stacaravans staan en waar u allemaal gebruik van kunt maken. Aan de hand daarvan kunt u dan bepalen of dit iets voor u is. Het kopen van een tent hoeft helemaal niet zo duur te zijn, dus dat kan ook nog altijd een optie zijn voor de mensen die een stacaravan toch niets vinden.

Meer weten over de camping in Drenthe

Natuurlijk heeft Camping de Berken een goede website online waar u alle informatie die u nodig heeft kunt vinden. Van de sanitaire voorzieningen tot de dingen die uw kinderen kunnen ondernemen. Ook vindt u hier de kaart van de camping. Zo kunt u alvast een kijkje nemen waar u graag met uw tent, caravan of camper wilt komen te staan. Het is niet altijd mogelijk om de plek te krijgen die u op het oog heeft, maar alle plekken in de camping zijn erg goed en dus is het altijd de moeite waard om hier uw vakantie te vieren. Bedenk van tevoren alvast wat u allemaal wilt gaan doen, maar laat ook zeker wat ruimte over om u te laten verrassen. In de buurt van de camping zijn er genoeg dingen te doen om u constant te vermaken. Maar uiteindelijk bent u hier natuurlijk op vakantie en is het belangrijk dat u ook tot rust komt. Dit is voor iedereen uiteraard anders. De een komt het meest tot rust met een goed boek in een stoel, terwijl de ander lekker gaat zwemmen. Het kan allemaal op de camping in Drenthe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn