De kipper maakt lossen wel erg eenvoudig

De kipper is een type aanhangwagen die veel wordt gebruikt door hoveniers, stratenmakers en aannemersbedrijven die in grote hoeveelheden stenen of grond nodig hebben. Meestal kunt u bij een bouwbedrijf of tuincentrum een aanhangwagen huren om uw producten thuis te brengen. Het gaat dan meestal om een kipper. Bent u benieuwd welke type kippers er bestaan? Kijkt u dan eens op spotgoedkopeaanhangwagens.nl We doen onze naam eer aan in de zin dat u bij ons absoluut geen dief van de portemonnee bent. Sterker nog, wij garanderen de laagste prijs. Dat geldt voor zowel de kipper als de aanhangwagen maar ook voor de plateauwagen en de autotransporter. Zolang u een trekhaak hebt geïnstalleerd achter uw auto of busje kunt u gebruik maken van onze producten. Hebt u overigens geen trekhaak? Kijk dan tussen onze accessoires want daar vindt u diverse producten waaronder:

  • Acculaders,
  • Diefstalbeveiliging,
  • En neuswielen.

Naast de reguliere aanhangwagen wordt de kipper waarschijnlijk het meest verkocht. Het is namelijk een wagen die niet veel duurder is terwijl u er veel meer uit kunt halen. Afhankelijk van het type en model kunt u het of achterwaarts of zelfs 3-zijdig kantelen, ook wel “kippen” genoemd. Vandaar de term “kipper”. De driezijdige variant kunt u niet alleen in de lengte maar ook in de breedte kantelen zodat lossen nog sneller gaat en u de grondstof direct kunt verdelen.

Koop een kipper bij onze online webwinkel

De kipper kunt u gebruiken als normale aanhangwagen. Sluit het aan op uw trekhaak en op de stroomvoorziening. De meeste varianten hebben een ingebouwde rem en natuurlijk achterlichten. Vergeet overigens niet om altijd een kenteken op de achterzijde van de aanhangwagen te schroeven. De prijzen variëren behoorlijk tussen de verschillende kippers. Dat heeft onder andere te maken met het merk, of u een achterwaartse of driezijdige kipper wilt bestellen en ook met de baklengte en de bediening. Want de duurdere variant beschikt over een volautomatische elektronische bediening zodat de bak zonder menselijke kracht kan worden gekanteld. Dat is uiteraard bij de handmatige kipper niet het geval. We geven veelvuldig scherpe kortingen op onze producten waaronder op onze kippers. Dus houdt u onze website goed in de gaten. Het kan bijvoorbeeld geen kwaad om zo nu en dan een kijkje te nemen dus bookmark de website en volg ons via de sociale media. We zijn lid van Facebook en Twitter en daar kunt u vele foto’s van onze producten vinden en tevens de actuele aanbiedingen. De kipper biedt in tegenstelling tot een busje of vrachtwagen met een kippende bak een groot voordeel. Want u hoeft niet apart een dergelijke wagen aan te schaffen. U bent dus vele malen goedkoper uit want u kunt de kipper aan uw bedrijfswagen hangen en op pad gaan.

Zowel elektrisch als met de hand te bedienen

Wat kunt u zowel kwijt op dit type aanhangwagen? Ten eerste kunt u het gebruiken als een doodgewone aanhangwagen te gebruiken om stellingen, ladders en gereedschap mee te vervoeren of om er mee te verhuizen. Maar omdat u de bak kunt kantelen zijn deze kippers tevens ideaal voor allerlei typen grond. Denk aan zand, aarde, houtsnippers en grind. Maar ook stenen zoals stoeptegels en klinkers. Let er wel op dat u ze in het laatste geval voorzichtig uit laat glijden zodat ze niet op de grond breken. Dan kan er niets mis gaan. Hebt u nog vragen over ons bedrijf, specifieke producten of over het maken van een bestelling? Komt u dan eens langs in Kampen of bel ons even op. Wist u trouwens dat u alle aanhangwagens tevens kunt huren?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn