Haal je theorie in 1 dag

Het behalen van je rijexamen is natuurlijk een van de dingen die hoog op het lijstje staan van dingen die een 18-jarige graag wil doen. Want hoe fantastisch is het om eindelijk auto te kunnen rijden. Een struikelblok voor veel studenten is echter het theorie-examen. Het is niet voor iedereen weggelegd om uren het theorieboek in te duiken en te hopen dat ze het examen dan zullen halen. Wil jij je theorie in 1 dag halen? Kom dan meteen een kijkje nemen op de website van Sowieso Geslaagd.

  • 100% slagingskans
  • Theoriecursus + examen op dezelfde dag
  • Vervoer van cursus naar CBR

Het doen van een examen is vaak al spannend genoeg. De stress komt met name omdat studenten bang zijn dat ze zullen zakken voor het examen en als je kijkt naar de statistieken dan is die kans ook behoorlijk aanwezig. Jij wilt je natuurlijk niet aan dat getal toevoegen! Het theorie-examen van het CBR is al duur genoeg en dat wil je niet nog een keer hoeven betalen. Kies daarom voor theorie in 1 dag. Je hebt 100% slagingskans. Ja, dat lees je inderdaad goed. Van de 2000 leerlingen die zich tot nu toe hebben aangemeld is er niet een gezakt. Dit betekent dus dat ze bij Sowieso Geslaagd absoluut weten waar ze mee bezig zijn. Schrijf je daarom vandaag nog in voor theorie in 1 dag en kies voor een van de vele locaties waar jij in een keer je theorie-examen kan behalen.

Geen zorgen meer met theorie in 1 dag

Met theorie in 1 dag ga je dus in een dag je theorie behalen. En daarmee bedoelen we niet dat je eerst dagenlang met je neus in het theorieboek zit. Nee, je komt ’s ochtends naar de locatie waar de cursus gegeven wordt en vervolgens ga je daar aan de slag om alle stof die tijdens het examen aan bod kan komen te leren. Dit wordt op een dergelijke manier gedaan dat je binnen een aantal uur weet wat je nodig hebt om jouw theorie in 1 dag te halen. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn! Maar bij Sowieso Geslaagd gaan ze samen met jou je theorie in 1 dag halen. Je hoeft dus niet dagenlang je theorieboek overal mee naartoe te nemen. Het enige wat jij hoeft te doen is je inschrijven voor de cursus en de rest wordt eigenlijk allemaal voor je geregeld. Zelfs het vervoer van de locatie van de cursus naar de locatie van het theorie-examen van het CBR zit erbij inbegrepen. Ook daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Geslaagd naar huis

Het is natuurlijk ontzettend rot als jij hard hebt geleerd voor je theorie en je haalt deze vervolgens niet. Het is de angst van iedereen die dit examen moet afleggen. Helaas moet je het wel halen voordat je aan je rijexamen begint en daarom is theorie in 1 dag zo ideaal. Zeker voor de mensen die hun rijbewijs versneld willen halen. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om binnen tien dagen hun papiertje te behalen. Daarvoor moet je dan wel snel je theorie halen. Door je in te schrijven voor de theorie in 1 dag heb je dat echt wel voor elkaar. Dat is weer een zorg minder! Wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met de medewerkers van het bedrijf Sowieso Geslaagd. Of kijk meteen op de website http://sowiesogeslaagd.nl/ naar de mogelijkheden voor theorie in 1 dag bij jou in de buurt! Er zijn genoeg opties. Alle locaties zijn daarnaast makkelijk te bereiken en omdat het vervoer geregeld is, is dat ook geen enkel probleem.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn