Verstuur producten in luchtkussen enveloppen

Verstuurt u voor uw (web)winkel regelmatig (kwetsbare) producten? Dan is het verstandig om deze te versturen in een luchtkussen envelop. Dit verpakkingsmateriaal wordt ook wel bubbel envelop genoemd en u kunt deze uiteraard aanschaffen via de website van Vendrig Packaging. Hier verkopen ze de luchtkussen enveloppen in verschillende formaten.

  • A3
  • A4
  • A5
  • A6

U kunt dus al zien dat u producten van verschillende formaten in deze bubbel enveloppen kunt versturen. Past het product niet in een van deze enveloppen? Dan kunt u er beter voor kiezen om deze in een (kleine) doos te vervoeren en die verder op te vullen met noppenfolie. Ook op die manier kunt u het product onbeschadigd bij de klant krijgen. Het vinden van de juiste verpakkingsmaterialen voor uw bedrijf is niet altijd even makkelijk. Daarom is het slim om de website van Vendrig Packaging goed te onthouden. Hier verkopen ze namelijk niet alleen allerlei soorten verpakkingsmateriaal, maar ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. U krijgt dus het beste van twee werelden. Het bestellen van de producten op deze website is ook nog eens heel erg makkelijk. U heeft verschillende betalingsmogelijkheden om uit te kiezen. En als u voor 16.00 uur ’s middags bestelt, dan heeft u de bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag in huis.

Let op het formaat van de luchtkussen enveloppen

Wanneer u een kijkje gaat nemen op de website van Vendrig Packaging, dan vindt u hier heel snel de luchtkussen enveloppen. U ziet dan ook meteen staan dat er verschillende formaten zijn waar u een keuze uit kunt maken. Hier is natuurlijk heel erg handig bij vermeldt wat de exacte formaten zijn, zowel aan de buitenkant van de envelop als aan de binnenkant. Als u dus een bepaald product in de luchtkussen enveloppen wilt bestellen, dan kunt u op deze manier achterhalen of het ook daadwerkelijk in de enveloppen zal passen. Als u hier graag meer over wilt weten, dan raden we u aan om contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Uiteraard is het mogelijk om telefonisch contact te leggen of u kunt ervoor kiezen om een mailtje te sturen. Heeft u de voorkeur voor het openen van een chatbericht of het versturen van een berichtje via whatsapp? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Vergeet in dat laatste geval niet om eerst het telefoonnummer van Vendrig Packaging op te slaan. Alleen dan zal je de mogelijkheid hebben om ze via whatsapp een berichtje te sturen. In alle gevallen kunt u er uiteraard vanuit gaan dat u zo snel mogelijk een antwoord zal krijgen.

Verstuur uiteenlopende soorten producten

Er zijn vaak meer producten dan u denkt die beter in de luchtkussen enveloppen verstuurt kunnen worden in tegenstelling tot gewone enveloppen. Denk bijvoorbeeld aan brochures of boeken. Deze producten lijken misschien niet zo kwetsbaar, maar ze kunnen wel degelijk lelijke beschadigingen oplopen wanneer u deze niet in een goed beschermend materiaal verstuurt. Er kunnen lelijke vouwen in komen of, nog erger, scheuren. Laat maar eens een boek van een hoge hoogte vallen en kijk wat er gebeurt. Dat is niet veel goeds! Het is natuurlijk logisch dat ook de duidelijk kwetsbare producten goed verstuurt kunnen worden in de luchtkussen enveloppen. Denk aan DVD’s en CD’s, maar ook monsters. Uiteindelijk is het aan u om te bepalen wat u wel en niet in de luchtkussen enveloppen doet. Als u deze luchtkussen enveloppen graag op voorraad wilt hebben, kom dan vandaag nog naar de website van https://vendrigpackaging.com/ en bestel uw luchtkussen enveloppen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn