De kaarthouder met het logo van mijn bedrijf erop

Het opzetten van je eigen bedrijf is voor iedere ondernemer natuurlijk een hele spannende tijd en er zijn een heleboel eerste keren waar je dan tegenaan loopt. Bijvoorbeeld de eerste keer dat je promotieartikelen gaat bestellen voor je bedrijf. Veel beginnende ondernemers om me heen kiezen er bij de start eigenlijk zelden voor om meteen veel geld in hun bedrijf te stoppen. De meeste mensen zijn hier toch wel erg voorzichtig mee en ergens snap ik dat ook wel. Je weet tenslotte nog niet of je bedrijf wel een succes zal zijn en of je de investering dus wel terugkrijgt. Toch kun je het ook van de andere kant bekijken en dat is dat als je niet in je bedrijf investeert je eigenlijk ook niet de mogelijkheid creëert om deze terug te krijgen. Dit was voor mij dan ook de reden dat ik er wel meteen voor koos om een goed en tegelijkertijd leuk promotieartikel in te zetten. Die vond ik al snel op de website Dereklameshop.nl in de vorm van een kaarthouder.

  • 600 stuks
  • 3500 stuks
  • 10000 stuks

Op de website Dereklameshop.nl kun je de kaarthouder met het logo van je bedrijf erop bestellen en dat natuurlijk in grote getale. Het begint bij het afnemen van 600 stuks en dit kan wel tot 10000 stuks. Dat laatste was voor mij wel heel erg veel. Tenslotte was ik nog maar net begonnen met mijn bedrijf en ik wilde liever niet blijven zitten met een heleboel promotieartikelen waar ik misschien wel niets meer aan zou hebben. Dat snappen ze bij de website Dereklameshop.nl natuurlijk ook en dus kun je al vanaf 600 stuks bestellen.

Het bestellen van de kaarthouder

Bij de website Dereklameshop.nl hebben ze een heleboel reclameartikelen en het duurde dan ook wel even voordat ik echt de keuze voor de kaarthouder had gemaakt. Je wilt er toch wel min of meer zeker van zijn dat je het juiste product kiest. Ik heb daarom contact opgenomen met de klantenservice van de website en een van de medewerkers heeft mij toen uitstekend geholpen. Zij vertelde me wat er allemaal voor mogelijkheden waren en wat voor mijn bedrijf een goede keuze zou zijn. Het is niet altijd even makkelijk om echt maar een product te kiezen. Veel bedrijven zullen er dan ook voor gaan om meerdere promotieartikelen in te zetten, maar voor mij zat die optie er nu nog niet in. Daarom heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en gekozen voor de kaarthouder.

Het succes van het promotieartikel

Al vanaf het eerste moment dat ik de kaarthouder ging uitdelen kreeg ik hier heel positieve reacties op. Dit versterkte het idee dat ik inderdaad de juiste keuze had gemaakt op dit gebied. Ik heb de kaarthouder uiteraard laten voorzien van het logo van mijn bedrijf en ik heb een goed plan opgezet over hoe ik dit promotieartikel in zou gaan zetten. Ik wilde er namelijk niet zomaar mee op straat gaan en het aan mensen geven die misschien helemaal geen interesse hebben in mijn bedrijf. Dit heb ik dus iets exclusiever gehouden. Op die manier heb ik de naamsbekendheid van mijn bedrijf flink kunnen vergroten en dat zette zich uiteraard om in een grotere verkoop. En dat was uiteindelijk waar het mij allemaal om te doen was. Als ondernemer wil je natuurlijk dat je beginnende bedrijf een succes wordt en dat is het bij mij tot nu toe zeker. En ik weet wel zeker dat dit mede dankzij de kaarthouder van de website Dereklameshop.nl is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn