Containers

Containers zijn er in alle soorten en maten. Kijkt u maar eens op ktk.nl en laat u overtuigen van het riante aanbod dat u bij ons kunt vinden. Als u aan containers denkt, waar denkt u dan aan? Wellicht denkt u aan de containers die bij u op de stoep of in uw achtertuin staan. Kleine handige containers waar u uw afval in kwijt kunt. Sommige mensen hebben zowel een zwarte voor huisafval als ook een groene voor hun plantaardige afval zoals etensresten en tuinafval. Maar dat zijn slechts kleintjes. De grootste zijn de scheepscontainers die via grote schepen de hele wereld oversteken om vervolgens verder vervoerd te worden per vrachtwagens. Voor bedrijven zoals fabrieken, supermarkten en zorginstellingen hebt u niet genoeg aan die kleine containers die u op de stoep van uw woonhuis vindt. U hebt vast en zeker grote maten nodig met een behoorlijke inhoud. Dat is waar wij om de hoek komen kijken want wij leveren al dit soort containers voor diverse soorten bedrijven aan. Niet alleen leveren we deze opslagbakken voor bedrijven, we kunnen ze ook plaatsen. Het komt weleens voor dat u containers in uw magazijn of werkplaats wilt hebben staan. Dan moet de boel goed worden opgemeten, zeker als u een laag plafonds hebt of beperkte opslag hebt. Is er slechts één plek en is dat net in een verlaging of in een bocht? Dan kan de gewenste container vreemde vormen aannemen. Wij komen dit graag bij u op de werkplaats bekijken en opmeten. Vervolgens gaan onze ingenieurs aan de slag en komen met een ontwerp. We doen alles graag in overleg dus pas als u tevreden bent gaan we tot de bouw van uw container over. Uiteraard komen we deze containers desgewenst bij u plaatsen maar als u dit zelf kunt, dan bent u daar uiteraard ook geheel vrij in.

Containers kopen? Lees dan snel verder

Het op maat maken is slechts een niche van ons bedrijf. Over het algemeen komt men containers bestellen uit onze standaardcollectie. Op die manier hebt u snel de containers bij u op het terrein staan en kunnen we tevens erg snel tot levering overgaan. Al onze containers die u op de website terugvindt zijn online te bestellen. Dat is nog niet alles want we kunnen het ook direct uit voorraad aan u leveren! Soms duurt dit slechts 24 uur dus tel uit uw winst. Er zijn diverse soorten containers die u bij ons standaard in onze catalogus zult weten te vinden. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • De kipcontainer voor bijvoorbeeld steen-, hout- en papierafval,
  • De rolcontainer om producten eenvoudig van plek A naar plek B te krijgen
  • De perscontainer als u extra ruimtebesparend te werk wilt gaan. Papier en karton kunnen snel op elkaar worden gedrukt zodat u langer kunt doen met de container voordat u het moet legen.
  • En nog vele andere soorten, voor het complete overzicht verwijzen we u uiteraard door naar onze website waar u ze in alle glorie kunt bekijken en vervolgens kunt bestellen!

Ze zijn er niet alleen om afval in te werpen. Verre van dat! Het is de ultieme manier om producten, grondstoffen, voeding en drank en ga zo maar door te verschepen. Sterker nog, zelfs dieren worden in uiteraard diervriendelijke containers vervoerd. Bijvoorbeeld naar een boerderij, naar de slacht of naar de dierenarts dan wel de dierentuin. Dit is slechts een klein voorbeeld van het gebruik van dit soort diverse laadbakken, het moge in ieder geval duidelijk dat u het belang van containers niet langer kunt onderschatten. We zijn erg benieuwd naar uw bevindingen en dan met name wat u wenst. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Zo nodig maken we uw gewenste container op maat maar u kunt ook uit ons standaardassortiment iets handigs kiezen.

Nog vragen? Neemt u dan eens contact met onze klantenservice op

Vragen? Laat u dan door onze klantenservice terugbellen! Dat scheelt u weer in de kosten dus laat uw naam, telefoonnummer en eventueel uw e-mailadres achter met daarbij geschikte tijdstippen om te bellen. Dan zullen we u op het eerst geschikte moment opbellen. Natuurlijk kunt u zelf ook een poging wagen door te bellen tijdens kantooruren. Wilt u liever eens bij ons langskomen om alle bakken in het echt te bekijken? Komt u dan bij ons langs in Almelo want daar is bedrijvenpark “Twente”, hoe kan het ook anders? Op afspraak leiden we u er graag eens rond en kunt u tevens een offerte aanvragen. Dat is wel zo handig als u een container op maat laat maken of als u in groten getale deze artikelen wilt aanschaffen. Niet alleen bouwen en plaatsen we deze objecten voor u, ook qua onderhoud kunnen we, mits u dat wenst, zo nu en dan eens langskomen om te kijken wat er kapot aan gegaan is en in hoeverre er onderhoud nodig is. We kunnen het ter plekke voor u repareren maar soms zit er niets anders op dan de container mee te nemen naar onze werkplaats. Uiteraard krijgt u dan een vervangend tijdelijk product van ons. Over het algemeen komt dit weinig voor omdat deze bakken van hoge kwaliteit zijn. We gebruiken enkel de beste metaalsoorten en plastics om deze containers mee te produceren. Naast Facebook en de al eerder genoemde nieuwsbrief kunt u ons trouwens ook volgen via Linked in en Twitter. Wilt u zien hoe we ze bouwen? Kijkt u dan op onze speciale YouTube-kanaal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn