Op zoek naar goeie trucks voor uw bedrijf?

Hebt u al sinds jaar en dag een eigen transportbedrijf en bent u er op dit moment mee bezig om uw wagenpark te vervangen? Bent u daarbij op zoek naar nieuwe trucks, waar u weer jaren mee vooruit zou kunnen? Dan is het van groot belang om eerst even een onderzoekje te gaan doen over waar u de beste trucks voor de beste prijs kunt vinden. Het is een feit dat het geen slim idee is om zomaar impulsief een keuze te maken. Nee, het is veel slimmer om even wat verder te kijken dan uw neus lang is, zodat u weet wat er allemaal voor u in petto is in deze branche. Wellicht is het al een tijd geleden dat u uw huidige trucks aan heeft geschaft, dus er kan een hoop veranderd zijn. Het is daarom ook zeker aan te beleven om niet zomaar met de eerste de beste leverancier in zee te gaan, maar om eerst even een kijkje te nemen op de website van de firma Hesselink in Saasveld. Hier vindt u namelijk hele goeie trucks voor een eerlijke prijs. Wij hebben fantastische:

  • vrachtwagens
  • trailers
  • trekkers
  • en andere machines

voor u in petto. Het is maar net waar u naar op zoek bent! U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel leveren. Als het maar met trucks te maken heeft uiteraard. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit zegt natuurlijk al genoeg. Als u voor ons kiest, dan zult u beslist geen spijt krijgen van uw keuze. Hesselink Trucks staat te allen tijde voor u klaar om uw wensen te vertalen in de aanschaf van een perfecte truck voor uw transportbedrijfje. Daar kunt u zeker van op aan! Twijfel dan ook niet langer, maar hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Surf dan ook snel naar onze website hesselink-trucks.nl en bekijk ons enorme assortiment op dit gebied. Wij hopen u daar snel terug te zien als een nieuwe klant!

Wist u dat trucks van topmerken helemaal niet duur hoeven te zijn?

Als u zich op dit moment aan het verdiepen bent in de aankoop van nieuwe trucks, dan is het heel mooi dat wij u nu even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van de gelegenheid gebruik maken om iets meer te vertellen over onze zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding. Bij ons krijgt u namelijk waar voor uw geld. En zeg nou zelf, waar vindt u dat vandaag de dag nog? Wij grossieren in trucks van de allerbeste merken, zoals Scania, Iveco, DAF, Mercedez Benz, Man, Volvo, Renault en nog veel meer! Zo kunnen wij u de garantie geven van een kwaliteitsaankoop. En daarbij is het bij ons ook zo dat u nooit te veel geld neer hoeft te tellen voor uw nieuwe vrachtwagen. Wij zorgen namelijk altijd voor lage prijzen, want wij snappen als geen ander dat u het liefst niet al te diep in de buidel wilt moeten tasten voor een dergelijke aanschaf. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen, omdat wij werkelijk de voordeligste zijn. Het is dan ook niet zo vreemd dat chauffeurs uit het gehele land telkens weer naar Hesselink Trucks in Saasveld toe komen om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Nergens anders vindt u zulke zachte prijsjes voor topmerken als bij ons. Breng daarom ook gauw een bezoekje aan onze site en kijk of er iets voor u tussen zit. Wij hebben niet alleen nieuwe trucks, maar ook gebruikte. Op die manier kunt u ook nog eens flink op de kosten besparen. Kortom, bij ons bent u voordelig uit!

Wij leveren altijd een klantvriendelijke service

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk goedkoper uit bent. Verder is het ook nog eens zo dat u bij ons altijd een perfecte service krijgt. Dit betekent niet alleen dat wij uitgebreid de tijd nemen om naar uw wensen voor nieuwe trucks te luisteren en u te adviseren over een passend aanbod, nee, dit betekent ook dat wij vooraf al bereid zijn om vragen van uw kant te beantwoorden. Bovendien betekent het dat wij graag voor u op zoek gaan om een passende truck, walking floor of iets dergelijks te vinden. Tenminste, als uw droomtruck er niet nu al tussen staat… Wij krijgen elke week weer nieuwe trucks binnen, tweedehands, van mensen die bij ons een nieuwe aanschaffen. Er is dus wekelijks kans dat er iets van uw gading tussen zit. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan wij voor u op zoek, om uw droom alsnog in vervulling te laten gaan. Heeft u verder nog vragen over ’t een of ’t ander? Heeft u een paar mooie trucks gezien in onze webshop, en zou u die wel graag eens in het echt willen komen bekijken? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om uw vraag te stellen of om een afspraak te maken om langs te komen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers adviseren u graag bij uw aankoop. Kijk dus snel op hesselink-trucks.nl of neem contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn