Een kinderfiets (18 inch) voor uw kind

Fietsen kun je niet jong genoeg leren. Het is dan ook erg belangrijk dat kinderen er zo vroeg mogelijk mee beginnen. Om goed te leren fietsen, heb je natuurlijk een veilige en comfortabele fiets nodig. Dat geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Maar wat is nu een goede, veilige en kwalitatieve kinderfiets? Waar moet u dan rekening mee houden? Goed om te weten is bijvoorbeeld dat maten van kinderfietsen worden aangegeven in inches. Zo is een kinderfiets van 18 inch geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. Uw kind kan dus zeker 3 jaar doen met een kinderfiets van 18 inch. Zoals met alle spullen voor kinderen die afgestemd zijn op hun leeftijd en lengte, zoals ook kleding en schoenen, kunnen kinderen hun kinderfiets snel ontgroeien. Het kan daarom verleidelijk zijn om een kinderfiets van 18 inch, waar uw kind ‘toch maar’ drie jaar mee gaat doen, tweedehands te kopen. Het probleem met tweedehands kinderfietsen is hetzelfde probleem dat je in principe met alle tweedehands spullen hebt: je weet nooit helemaal zeker hoe goed het ding is onderhouden of hoe vaak het al is doorverkocht. Spullen die je op Marktplaats of bijvoorbeeld op een Koningsmarkt koopt kunnen goed derde- of vierdehands zijn. Kortom: met een tweedehands kinderfiets van 18 inch (of welk formaat dan ook) weet u nooit helemaal zeker hoe veilig deze fiets is voor uw kind. Daarnaast is het voor kinderen vaak belangrijk om mooie, leuke en eigen spullen te hebben, die ze zelf hebben kunnen uitzoeken. Ook daarom is het aan te raden om voor uw kind een nieuwe kinderfiets van 18 inch te kopen.

Waar koopt u een nieuwe kinderfiets van 18 inch?

Een nieuwe kinderfiets van 18 inch kunt u bij enkele grote fietsenspeciaalzaken kopen, maar veel gemakkelijk is natuurlijk om samen met uw kind achter de computer samen een nieuwe fiets uit te zoeken, deze online te bestellen en ‘m vervolgens binnen drie dagen in huis te hebben. Dit kan bij Leuke Kinderfietsen. Niet alleen hebben ze de ideale kinderfiets van 18 inch voor u, ze hebben alle maten van 10 inch tot en met 28 inch. Dat wil zeggen dat ze fietsen verkopen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Er is dus altijd voor ieder wat wils! Bij deze webwinkel vindt u:

 • Schattige jongensfietsen
 • Stoere meisjesfietsen
 • Loopfietsen voor peuters
 • Driewielers en zijwieltjes voor kleuters
 • Stadsfietsen
 • Omafietsen

Bovendien kan uw kind de fiets van zijn of haar voorkeur nog aanvullen met allerlei spannende gadgets en nuttige accessoires, zoals:

 • Fietsbellen (o.a. van Disney)
 • Fietsmandjes (o.a. van Disney)
 • Fietslampen met geluidseffecten
 • Fietspedalen
 • Een superkleurrijk fietsslot
 • Een fietsenrek, om voorop de fiets bijvoorbeeld een houten of plastic krat te zetten

De service van LeukeKinderfietsen.nl

Wanneer u op zoek bent naar een leuke kinderfiets – van 18 inch, 10 inch of 26 inch – dan is LeukeKinderfietsen.nl dé webwinkel waar u moet zijn. Bij bestelling van een fiets betaalt u geen bezorgkosten binnen Nederland. De fietsen zijn nieuw, gecertificeerd, veilig en betrouwbaar. De klantenservice is via e-mail en telefoon, waarop zo snel mogelijk wordt gereageerd. Uw bestelling wordt binnen 2 á 4 werkdagen bezorgd. Naast kinderfietsen, verkoopt LeukeKinderfietsen.nl ook autopeds en skelters. Leuk voor de wat fanatiekere en sportievere kinderen, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau! In de webwinkel vindt u ook koopjes, de contactgegevens van de winkel en de algemene voorwaarden. Bovendien heeft LeukeKinderfietsen.nl in een overzichtelijke tabel netjes op een rijtje gezet welke lengte en leeftijd corresponderen met de doorsnee van het wiel in inches. Zo kunt u eenvoudig opzoeken welke maat kinderfiets uw kind nodig heeft. U kunt de fiets gerust eerst uitproberen: na levering heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn