Zoekt u een betaalbare familiecamping in Drenthe?

Wij hebben afgelopen jaar de vakantie in Nederland doorgebracht. Wij wilden namelijk graag eens wat dichter bij huis blijven want wij hebben er genoeg van om altijd heel ver te moeten rijden en dan helemaal vermoeid en uitgeput op onze vakantiebestemming aan te komen. Wij hebben dit jaar besloten om op zoek te gaan naar een fijne familiecamping in Drenthe omdat wij het leuk vonden om niet alleen een mooie vakantie voor de kinderen te organiseren, maar om zelf ook even tot rust te komen. Wij wilden daarom graag naar een familiecamping in Drenthe waar men een animatieteam had zodat de kinderen ook echt even goed vermaakt zouden worden. Wij hebben gekeken of er een goede familiecamping in Drenthe te vinden was en toen wij gingen zoeken op het internet, hebben wij heel veel goede verhalen gelezen over camping De Berken. Deze site vonden wij gelijk heel interessant en wij hebben de mogelijkheden van deze familiecamping in Drenthe daarom ook met veel plezier doorgenomen. Wij hebben toen gezien dat je op deze familiecamping in Drenthe niet alleen een animatieteam hebt, maar dat je hier ook allerlei speeltoestellen hebt. Daardoor wisten wij gelijk dat de kinderen zich echt de hele dag konden vermaken. Dat was echter niet het enige wat de doorslag gaf. Wij zagen namelijk ook dat wij als ouders ons hier ook heel goed zouden kunnen vermaken. Er is namelijk ook een bibliotheek op het terrein van deze familiecamping in Drenthe te vinden en dat zou betekenen dat wij hier naar hartenlust zouden kunnen gaan lezen. Dat was heel prettig om te merken en dus hebben wij gelijk even gekeken hoe wij hier het beste konden overnachten. Wij hebben zelf niet veel kampeerspullen en dus leek het ons goed om te informeren of wij hier een onderkomen konden huren. Dat bleek te kunnen op deze familiecamping in Drenthe en dus stond ons niets meer in de weg om hier onze vakantie door te gaan brengen.

Deze familiecamping in Drenthe is geweldig

Wij hebben gemerkt dat niet alleen wij heerlijk tot rust zijn gekomen op deze familiecamping in Drenthe, maar dat onze kinderen hier ook heel erg genoten hebben van alles wat hen aangereikt werd op deze familiecamping in Drenthe. Zij hebben zich werkelijk geen seconde verveelt en dat ondanks het feit dat het niet altijd mooi weer was. Dat maakte echter niets uit op deze familiecamping in Drenthe want er is zoveel te doen en zoveel te beleven dat de kinderen echt een geweldige vakantie hebben gehad.

Wij komen volgend jaar weer terug!

Wij hebben zo genoten op deze familiecamping in Drenthe dat wij besloten hebben dat wij volgend jaar nog een keer terugkomen. Kortom:

  • Deze familiecamping in Drenthe heeft echt alles
  • Wij hebben hier als ouders ook een heel fijne vakantie kunnen vieren
  • Wij zijn van plan om hier volgend jaar weer te komen

Mocht u meer willen weten over deze camping, dan kunt u even naar CampingDeBerken.nl. Daar kunt u eventueel ook gelijk reserveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn