Wist u dat u ook een schaftkeet tweede hands kunt kopen?

Wij hebben de afgelopen steeds vaker klussen aangenomen die in de middle of nowhere uitgevoerd moeten worden. Dat hield in dat wij onze mensen ook een schaftkeet moesten meegeven omdat je het niet wilt dat zij in de regen moeten gaan staan werken omdat zij nergens kunnen schuilen. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede keet konden vinden. Een van onze eisen was dat deze keet er goed uit zou zien en dat er ook een wc in zat. Wij hebben overal en nergens gekeken naar mogelijkheden om ergens een schaftkeet te vinden en op een gegeven moment merkten wij dat de prijzen van deze dingen wel heel erg hoog lagen. Wij meenden dan ook even dat wij misschien toch maar niet een keet moesten gaan kopen, totdat wij zagen dat wij ook ergens een schaftkeet tweede hands konden kopen. Dat zou voor ons heel ideaal zijn en wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een schaftkeet tweede hands wilden kopen. Wij hebben toen even gegoogeld op ‘schaftkeet tweede hands’ en wij kwamen toen al heel snel terecht op de site van harmsenmaterieel.nl. Deze site hebben wij met heel veel aandacht bekeken want wij hadden al snel in de gaten dat wij hier heel interessante mogelijkheden konden vinden wanneer het ging over een schaftkeet tweede hands te kopen. Wij hadden ineens weer mogelijkheden om een goede deal te kopen want het moge duidelijk zijn dat wanneer je een schaftkeet tweede hand gaat kopen, je veel geld kunt besparen. Dat wil echter niet zeggen dat je ook op de kwaliteit van het geheel moet besparen. Wanneer je namelijk een schaftkeet tweede hands bij harmsenmaterieel.nl koopt, weet je zeker dat je kwaliteit in handen krijgt. Wij hebben namelijk het aanbod bekeken en wij vielen bijna van onze stoel toen wij zagen hoeveel moois men hier aanbiedt. Wij waren er dan ook meteen over uit dat wij hier graag een keer langs wilden gaan om te bekijken wat zij allemaal te koop aanboden. Wij zijn daarom een keer naar het terrein van deze mensen gereden omdat wij graag een schaftkeet tweede hands wilden kopen bij dit bedrijf. 

Wij kochten een schaftkeet tweede hands, maar hij ziet er als nieuw uit

Wat wij heel erg waarderen aan de service van harmsenmaterieel.nl is dat men er hier heel erg goed in is om kwaliteit aan te bieden voor een heel lage prijs. Ik weet niet hoe ze het doen, maar het is een feit dat wanneer je hier een schaftkeet tweede hands koopt, je echt een heel goede deal sluit. Ik ben daarom ook blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. 

Wij kunnen nu goed pauzeren 

Wij hebben onze keet inmiddels in gebruik genomen en wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Alles werkt heel goed en wij zitten nu met regen droog en ook kunnen wij naar de wc wanneer wij moeten. Kortom:

  • wij konden hier een goede keet kopen 
  • wij zijn heel goed voorgelicht over de mogelijkheden 
  • wij zijn voor een goede prijs geslaagd 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn