Uw bbq in Dordrecht goed georganiseerd

Bent u bezig met het organiseren van een evenement en bent u nog op zoek naar een goede catering- en partyservice om het eetgedeelte voor u te regelen? Dan raden wij u aan om vandaag nog een kijkje te nemen op de website van de Cateringservice De Gelegenheid. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van catering bent u hier aan het juiste adres om dit tot in de puntjes te regelen. Zij bieden uiteenlopende soorten catering aan:

  • Borrelhapjes
  • High wine
  • Lunchbroodjes

Wanneer u op de website gaat kijken, dan zult u hier ook opties aantreffen voor een warm en/of koud buffet of wat dacht u bijvoorbeeld van een bbq in Dordrecht. Als u er nog niet helemaal uit bent wat u voor eten wilt gaan aanbieden, dan is het toch wel heel erg leuk om te kiezen voor een bbq in Dordrecht. Zeker nu het nog zomer is, is dit natuurlijk het perfecte moment om uw evenement aan te vullen met een echte zomerse bbq. Wanneer u dat via de Cateringservice De Gelegenheid regelt dan kunt u rekenen op onder andere een of meer professionele barbecues en uiteraard een ervaren kok. Daarbij maakt het absoluut niet uit hoe groot of hoe klein het evenement is. Bij deze catering- en partyservice zit u altijd goed.

Ruime ervaring met de bbq in Dordrecht

U heeft vast wel een barbecue thuis staan waar u tijdens de zomer uiteraard graag gebruik van maakt. Wie vindt het nu niet heerlijk om lekker buiten in het zonnetje te zitten of te staan in goed gezelschap van andere mensen. Met een evenement is het natuurlijk niet anders. Er zijn heel erg veel verschillende soorten evenementen die u kunt organiseren, maar een bbq in Dordrecht past daar toch altijd wel bij. Of u nu een personeelsfeest heeft waar (bijna) iedereen elkaar kent of dat het een evenement is waar mensen op afkomen die elkaar eigenlijk niet kennen, een bbq in Dordrecht zal iedereen aanstaan. Tijdens de zomermaanden wordt hier dan ook veel voor gekozen en natuurlijk weten ze bij de Cateringservice De Gelegenheid precies wat ervoor nodig is om dit tot een succes te maken. U kunt er ook voor kiezen om voor een totaal pakket hier te gaan. Niet alleen wordt dan de bbq in Dordrecht tot in de puntjes geregeld, ook het materiaal en de aankleding van het evenement kunnen dan verzorgd worden. Zo hoeft u nergens meer over na te denken en kunt u echt gaan genieten!

Overdag of ’s avonds

Het hosten van een bbq in Dordrecht kan natuurlijk op verschillende momenten op de dag. Bij de Cateringservice De Gelegenheid maakt het niet uit of u dit nu graag overdag wilt doen (bijvoorbeeld tijdens de lunch of een late lunch) of juist later op de dag. Wanneer u voor een bbq in Dordrecht kiest dan krijgt u een aanspreekpunt. Met uw contactpersoon kunt u dan precies doornemen wat de mogelijkheden allemaal zijn en wat de beste dingen zijn waar u voor kunt kiezen. Dit hangt voor een gedeelte natuurlijk ook af van wat voor soort evenement u organiseert. Wilt u bijvoorbeeld allemaal samen op hetzelfde moment eten? Of wilt u de bezoekers de gelegenheid geven om te eten wanneer zij daar zin in hebben. Met de bbq in Dordrecht is het allemaal mogelijk. Ook als u speciale wensen heeft dan kan er natuurlijk naar gekeken worden wat de opties op dit gebied allemaal zijn. Als u hier graag meer over wilt weten, neem dan eens een kijkje op de website van de catering- en partyservice. Of neem contact met ze op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn