Printen op hout, vanaf nu kan het!

Het menselijk brein heeft zo nu en dan een zetje nodig. We kunnen niet alles onthouden. Helaas komt het wel voor dat vooral de erg leuke herinneringen slijten, zeker ten opzichte van de minder leuke ervaringen of aanvaringen in ons leven. Gelukkig zijn er tal van manieren om herinneringen terug te roepen. Denk aan video, een foto op hout en het geschreven woord. Wist u bijvoorbeeld dat u foto’s op vele manieren kunt laten afdrukken? Tegenwoordig kan dit ook op hout. Dit noemen wij printen op hout. In deze tekst willen we graag even met u hebben over het printen op hout want wij zijn een bedrijf dat zich heeft toegelegd op deze geavanceerde techniek. Kijkt u maar eens ter inspiratie op onze website: 24fotoophout.nl. In de titel van deze naam staat het getal “24”, en daarmee willen we impliceren dat u binnen een werkdag uw bestelde product al thuisbezorgd kunt ontvangen, zeker als u tijdens kantooruren en op werkdagen online bij ons bestelt. Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u een warm ingerichte slaap-, woon-, of eetkamer? Wilt u deze kamers of bijvoorbeeld de schouw inrichten met foto’s van vakantie en andere mooie momenten uit het leven van uw gezin? Laat het dan printen op hout op de manier die u wenst.

Laat het printen op hout maar aan ons over

Misschien bent u al bekend met het printen op hout en bent u hier niet voor het eerst. Mogen we u er dan op wijzen dat het geen overbodige luxe is om een profiel aan te maken? Want als u in de toekomst inlogt met enkel uw wachtwoord en inlognaam, dan kunt u de bestelling direct afronden zonder al uw contact- en adresgegevens in te hoeven vullen. We beschikken over een keur aan geavanceerde printers waarmee we printen op hout. Deze printers kunt u trouwens ook op onze site bekijken. Wist u dat er vele technieken zijn om het printen op hout mee te versieren? Een aantal daarvan willen we hieronder kort uiteenzetten:

  • Kies voor een duurzame look en laat de foto’s op steigerhout printen,
  • We kunnen ook printen op hout in diverse effecten zoals zwart-wit en sepia,
  • En u kunt er voor kiezen om zowel met of zonder whitewash te laten printen. Met whitewash houdt in dat het wit van de foto wordt weggehaald zodat de daadwerkelijke kleuren van het hout door de foto heen schijnen. Dat geeft een betoverend effect op het eindresultaat.

Natuurlijk maken we enkel gebruik van duurzaam hout dat het FSC keurmerk draagt. Het is zodanig bewerkt dat het niet kan rotten en vele eeuwen mee kan gaan. En uiteraard bepaalt u in welk hout we de foto gaan printen en in welke afmetingen u het eindresultaat zult ontvangen.

Weet u al in welke stijl u wilt printen?

Laat het printen op hout maar aan ons over want wij werken snel, nauwkeurig en goedkoop. Of we nu printen op vurenhout of op het donkere berkenhout, de afbeelding blijft te allen tijde even scherp. Kies de houtkleur of het houtsoort dat het beste bij uw interieur past. Is het trouwens een cadeautje? We pakken het graag even voor u in. Kies uw vrolijke herinneringen uit, zoek de foto op en uploadt het naar onze website. De rest kunt u aan ons overlaten. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over printen op hout? Abonneer u dan gratis op de nieuwsbrief door uw e-mailadres achter te laten. En vergeet tevens niet om ons te volgen via de diverse sociale media waarvan we lid zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn