Bouwborden zijn uitstekende tijdelijke reclamemethoden

Als bouwbedrijf wilt u natuurlijk in de schijnwerpers staan. U wilt veel klussen binnenkrijgen en dan kunt u kiezen voor een hoop standaard marketingstrategieën. Denk aan het maken van filmpje voor op tv en het internet, het verspreiden van reclamefolders of het maken van reclamespotjes voor de radio. Dit zijn allen prima ideeën alleen onderscheidt u zich hier niet echt mee. Neem eens een kijkje op cubord.nl als u eens iets anders wilt. Want u kunt bouwborden laten maken met daarop uw bedrijfsnaam, slogan, logo en nog veel meer. Bouwborden maken wij op maat en kunt u zo groot laten maken als u maar wilt. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan hopen we van harte dat u eens de moeite neemt om onze website te bekijken. Want daar ziet u niet alleen dat we bouwborden maken en ander reclamemateriaal dat u tijdelijk rond het bouwterrein kunt bevestigen, maar dat we ook blijvende buitenreclame maken. Handig om bijvoorbeeld aan uw eigen pand te bevestigen en in die zin kunnen we vele bedrijven en winkels van dienst zijn. Overigens zijn er ook bouwbedrijven die u als commerciële of dienstverlenende instelling de mogelijkheid bieden om bouwborden op te hangen. Soms gratis, soms tegen een klein bedrag. Laat in ieder geval deze reclamemogelijkheid bij u in de buurt niet aan u voorbijgaan want vele automobilisten, fietsers en wandelaars zullen deze enorme borden uiteraard niet over het hoofd kunnen zien.

Onze bouwhekbanners zijn eenvoudig te bevestigen

Bouwborden zijn vrij groot en kunt u in de grond steken of ophangen aan het gebouw. Rond bouwterreinen worden meestal grote hekwerken geplaatst om de bouw af te schermen en een private sfeer te creëren. Dankzij de bouwhekbanners die we natuurlijk ook kunnen maken kunt u deze lelijke grijze hekken opleuken met interessante reclameboodschappen. Onze bouwhekbanners worden natuurlijk wederom geheel op maat bedrukt en kunnen we in groten getale leveren. Ze worden gemaakt van meshdoek, ook wel gaatjesdoek genoemd of van zeildoek en zijn eenvoudig met tiewraps te monteren aan het hekwerk. De standaardafmeting is overigens 335 x 174 centimeter. Wat wij u bieden op het gebied van tijdelijke buitenreclame zoals de bouwhekbanners zijn:

  • Kosteloos advies en ontwerp,
  • Een snelle productie,
  • En een vakkundige montage als u dat werk liever aan ons uitbesteedt.

We geven u altijd 5 garanties die wij hebben opgesteld. Als we ons daar niet aan houden of als het product faalt, dan hebt u recht om deze garanties te claimen. Zo leveren we altijd op tijd, zal uw huisstijl bewaakt worden, wordt alles naar behoren geprint en gemonteerd, krijgt u stormschadegarantie van ons en ten slotte vragen wij eerlijke prijzen conform de markt.

Op zoek naar blijvende buitenreclame? We helpen u graag verder

Kijkt u op onze website om inspiratie op te doen?  Dan zal het u opvallen dat we naast deze tijdelijke reclameprojecten zoals borden en banners die rond een bouwproject worden opgehangen, ook diverse andere reclamemateriaal kunnen vervaardigen. Voorbeelden zoals gevelborden en lichtbakken passen bij onze blijvende reclamemateriaal. En ook voor binnen bieden we een passende oplossing zoals textielframes en verlichte fotoplafonds. We zijn van alle markten thuis en willen u een groot gedeelte van de marketing uit handen nemen. Vraag bijvoorbeeld eens een offerte aan of laat onze designers enkele voorbeelden ontwerpen. U zit nog nergens aan vast. Bent u geïnteresseerd? Stel dan uw vragen door te mailen of te bellen met onze klantenservice. Vergeet ons niet te volgen via de sociale media en kies ervoor om de gratis nieuwsbrief te ontvangen door uw e-mailadres in te vullen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn