Mijn zoektocht naar een garage Doorn

Autobedrijfimminkhuizen - Garage Doorn Ik reed laatst in de buurt van Doorn toen plotseling mijn auto ermee ophield. Ik had geen idee wat het probleem was, maar ik kon niet meer verder. Zelf heb ik heel weinig verstand van auto’s. Het had dan ook vrij snel door dat ik mijn oude bolide niet zelf zou kunnen repareren. Ik moest dus op zoek naar een garage in Doorn en dat was niet eenvoudig! Ik heb een hele tijd rondgereden tot dat ik eindelijk bij Autobedrijf Imminkhuizen terecht kwam. Deze werkplaats had me binnen mum van tijd weer op de weg! Wanneer je dus op zoek bent naar een garage in Doorn dan ben je hier zonder twijfel aan het juiste adres. Gedurende de tijd dat ik moest wachten vielen me een aantal dingen op:

  • Ik werd bijzonder snel geholpen
  • De betrokkenheid van de medewerkers was groot
  • Ik kreeg precies te horen wat er allemaal gebeurde
  • Er was veel persoonlijke aandacht

Een autoreparatie werkt als volgt: je laat je auto naar de garage (in Doorn) slepen en hierna begint het wachten. Eerst gaat men kijken of ze kunnen zien wat het probleem is. In mijn geval was het probleem gelukkig snel terecht. Omdat men gaat kijken kost dit je altijd een vast bedrag. Bij deze garage in Doorn was dit een verwaarloosbaar bedrag. Daarna gaat men met je in gesprek en vertelt je wat de reparatie precies gaat kosten. Je moet dan bij jezelf te raden gaan of dat is wat je wilt. Wil je de auto laten reparen voor dat bedrag? Ik had helaas niet echt een keuze, de auto stond al bij de garage in Doorn en ik gebruik deze auto bijna elke dag. Ik moest de voorwaarden dus accepteren. Gelukkig was de reparatie niet duur, de kosten waren zeer schappelijk. Ik weet niet of ik geluk had, maar bij dit autobedrijf kon ik meteen worden geholpen. De auto werd meteen naar achter gereden en men ging direct aan de slag. Terwijl ik zat te wachten met een bakje koffie kwam er geregeld even iemand bij me kijken. Iedereen die ik sprak vroeg me direct naar mijn persoonlijke situatie en deed gezellig een bakje mee. Eigenlijk elke medewerker was ontzettend betrokken bij mijn situatie. Zo kreeg ik persoonlijke verhalen te horen en werd ik continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat betreft de reparatie. Dit vond ik heel erg prettig. Het komt heel vaak voor dat ik me in een wachtkamer niet op mijn gemak voel, omdat niemand echt aandacht voor je heeft. Dat was bij deze garage in Doorn zeker anders, ik voelde me bijzonder op mijn gemak!

Garage Doorn; je blijft op de hoogte

Wat me verder opviel bij deze Garage in Doorn was dat ik heel goed op de hoogte werd gehouden van hoe de reparatie verliep. Dit verbaasde me enorm. Meestal wordt je in een wachtkamer neergezet en zit je daar tot de auto weer naar buiten wordt gerold. Bij deze garage in Doorn werkte het heel anders, elke keer dat iemand even een praatje met me aanknoopte vertelde ze er meteen bij hoe het stond met de reparatie. Ik heb dus geen moment het idee gehad dat ik niet wist hoelang alles nog zou duren. Eigenlijk wist ik meteen vanaf het begin hoe laat ik de garage in Doorn weer zou verlaten. Er was ongelofelijk veel persoonlijke aandacht, ik was zeer verbaast. Doordat je zo goed op de hoogte wordt gehouden is het ook een stuk gemakkelijker om het thuisfront goed te informeren. Toen de auto stilviel had ik snel mijn vrouw gebeld om haar te vertellen dat ik wat later thuis zou zijn. Tijdens het wachten kon ik haar steeds goed op de hoogte houden van de vorderingen. Hierdoor hield ik het gesprek met haar op gang en had ik dus ook iets te doen tijdens het wachten. Ik werd ook gebeld door mijn kinderen, die ondertussen hadden vernomen dat ik gestrand van bij een garage in Doorn. Mijn kinderen wisten helemaal niet waar de stad lag, laat staan dat ze wisten dat er een garage in Doorn was! Al met al zorgde de garage ervoor dat een vervelende ervaring een stukje dragelijker werd, daarvoor mijn gemeende complimenten. Toen de auto na een uur of 2 weer gerepareerd was kwam deze weer naar voor. De monteurs hadden hard doorgewerkt en dat was te merken, de auto werkte weer vlekkeloos. Ik kan deze garage in Doorn van harte aanbevelen.

Ook online te bereiken

Ik kwam toevallig terecht bij deze garage in Doorn omdat mijn auto stilviel, maar men heeft ook vaste klanten. Wanneer je in de omgeving woont kun je heel eenvoudig een afspraak bij deze werkplaats. Op hun website, http://www.autobedrijfimminkhuizen.nl/garage-doorn/, vind je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt hier meteen zien welke diensten het autobedrijf aanbiedt. Je kunt bij de werkplaats terecht voor reparaties, maar ook om nieuwe auto’s aan te schaffen. Ik heb me gelijk aangemeld voor de nieuwsbrief, ik krijg nu om de zoveel tijd een mailtje toegestuurd met het laatste nieuws, erg leuk! Contact met het bedrijf is heel eenvoudig, via het contactformulier op de site. Je vult een paar gegevens in, naam en e-mail, en binnen een paar dagen krijg je bericht terug. Ik ben ontzettend goed geholpen door dit autobedrijf, ik wens de medewerkers het allerbeste!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn