Laat uw eigen huis ontwerpen

U hebt wellicht goed verdiend. Dat is fantastisch nieuws want dan hebt u waarschijnlijk de middelen om een huis te ontwerpen. Of beter gezegd: een huis te laten ontwerpen door een goed architectenbureau. Wij hopen dat u voor ons kiest als u een huis wilt ontwerpen. Kijkt u maar eens op onze website: vroombouw.nl. Een gebouw ontwerpen kan op vele manieren. Wij passen ons in principe aan de klant en diens wensen. Wilt u bijvoorbeeld rond de tafel terwijl we direct schetsen maken? Of vindt u het prettiger dat we het wat verder uitwerken en er 3D-modellen van maken? Het is natuurlijk ten eerste aan u om aan te geven wat voor huis u ontwerpen wil. Hebt u hier al over nagedacht of bevindt u zich op compleet nieuw terrein? Als dat laatste het geval is dan kunt u inspiratie opdoen via onze website. U vindt er diverse bouwstijlen die wij hanteren en in onze portfolio vindt u foto’s van reeds gebouwde huizen. Het komt natuurlijk neer op een bepaalde luxe. U wilt immers een losstaand huis laten bouwen waar u vele jaren in gaat leven. Dat huis moet van alle gemakken voorzien zijn. Een riante tuin is geen overbodige luxe met daarin een verwarmd zwembad. Misschien is er zelfs in uw huis plaats voor een heus binnenzwembad. Laar ons maar uw totale huis ontwerpen want hier werken gerenommeerde architecten en ingenieurs die uw wensen tot leven kunnen brengen.

Een huis ontwerpen doen we basis van uw smaak

Zeker als u een huis laat ontwerpen om te bouwen in een welgestelde buurt dan wilt u aan de ene kant een opvallend huis maar aan de andere kant moet het de rustieke toon hebben van de wijk waarin u van plan bent om te gaan wonen. Daarom hanteren we bij het huis ontwerpen de volgende richtlijnen:

  • We gaan een huis ontwerpen dat qua uitstraling bij uw smaak aansluit,
  • Daarin bieden we u een veelheid aan architecturale stijlen. Denk aan de Stijl, postmodernisme, een klassiek herenhuis en ga zo maar door.
  • En we bieden u een totaalformule zodat u enkel te maken krijgt met Vroom. Dat heeft als voordeel dat we na het huis ontwerpen direct aan de slag kunnen gaan met de bouw van uw huis.

We regelen aldus alles voor u. Het enige dat u hoeft te doen is het perceel kopen en ons contacteren. We kunnen dan ook niet enkel uw huis ontwerpen maar ook uw huis daadwerkelijk bouwen. Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Downloadt dan onze gratis brochure en lees daarin wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Werkelijk alles zal voor u worden geregeld

Als het u bevalt wat u in de brochure hebt gelezen dan kunt u contact met ons opnemen. Komt u eens bij ons op afspraak langs in Ermelo of in Enschede. Ook kunt u ons telefonisch en per mail een bericht sturen. Maar het gaat natuurlijk om een flinke investering. Het is gebruikelijk dat we daarom persoonlijk contact met u onderhouden. Zowel tijdens de ontwerpfase als de bouwfase. Om u alvast een beeld te geven van uw kosten kunnen we na het eerste kennisgesprek een offerte opstellen. Het is vervolgen aan u om hier al dan niet akkoord mee te gaan. Wij raden het absoluut aan want u kunt uw droomhuis in vervulling laten gaan. Investeer in een eigen huis dat u zelf met onze hulp hebt ontworpen! U kunt er alles laten inbouwen zodat u van alle gemakken voorzien bent en eigenlijk nooit meer hoeft te klussen. We hopen snel van u te horen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn