Het uitvoeren van een goede keerklepcontrole

Een keerklepcontrole moet eens in de zoveel tijd worden uitgevoerd. Dit geldt voor elk bedrijf dat werkt met een of meerdere drinkwaterinstallaties. U kunt er op een goede manier mee omgaan door altijd een bedrijf in te schakelen die goed op de hoogte is van de manier waarop alles gecontroleerd moet worden. Het is dan heel makkelijk om snel te kijken naar de verschillende opties. U zult er zelf ook verstand van staan wat er allemaal bij komt kijken. Het is dus goed om voor uw bedrijf, of dat nu klein of groot is, altijd de hulp in te schakelen van Holland Building Maintenance. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van een uitstekende keerklepcontrole. Met de keerklepcontrole moet u rekening houden in uw legionella beheersplan. Het is namelijk belangrijk om op tijd te weten wanneer er iets aangepast moet worden in uw situatie. Laat daarom altijd een goede jaarlijkse controle op uw systemen uitvoeren. Hierdoor weet u zeker dat u snel en zonder problemen kunt gaan kijken naar een goede manier om alles op tijd gedaan te krijgen. Op de website leest u alles over de verschillende manieren om snel op een goede manier de keerklepcontrole uit te laten voeren. U kunt er dan zeker van zijn dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de verschillende werkzaamheden. Bij een keerklepcontrole worden de volgende zaken bekeken:

  • De keerklep wordt doorgenomen door de medewerkers
  • Er wordt een uitgebreid keuringsrapport opgesteld
  • Er wordt een controle uitgeoefend om te kijken of de klep op de juiste plaats zit

Door snel te zorgen voor een controle, wordt er ook gekeken of alles heel goed werkt. Hierdoor weet u zeker dat er geen problemen zullen ontstaan en u kunt dan gemakkelijk weer verder gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. Het is daarnaast ook heel belangrijk om te zorgen voor een manier om alles op tijd uit te laten voeren. U kunt gemakkelijk bekijken of alles op die manier nog werkt. De ervaren medewerkers kijken uiteraard niet alleen naar de locatie van de klep, maar ook naar de juiste werking. Het is van belang dat u zeker weet dat alles goed wordt gedaan. De juiste keerklepcontrole kan er voor zorgen dat uw bedrijf nog veel langer mee kan gaan. Heeft u een hele grote installatie voor drinkwater en bevat deze meer dan 50 kleppen? Dan wordt er een steekproef gehouden. Het is sinds een aantal jaar niet meer noodzakelijk om alles te testen.

Informatie over de keerklepcontrole

Met de keerklepcontrole moet u zorgen dat alles weer naar behoren werkt en dat uw installatie zonder problemen kan werken. Het is van belang dat u goed gaat kijken naar de verschillende mogelijkheden. Veel mensen weten zelf weinig af van een keerklepcontrole en daarom is het ook goed dat u een gerenommeerd bedrijf zoals Holland Building Maintenance inschakelt. Het is dan handig wanneer u zeker weet dat alles weer naar behoren werkt. Vraag dus vooral even om de vele mogelijkheden en vraag meteen een afspraak aan met een van de monteurs. Zij komen graag even bij u langs voor de jaarlijkse controle, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt.

Een goed rapport

Elk bedrijf wil natuurlijk dat de keerklepcontrole op een goede manier verloopt. Om aan te tonen wanneer dit het geval is, wordt er gezorgd voor een goed certificaat waarop duidelijk staat vermeld dat de keerkleppen in uw installatie allemaal goed werken. U weet dan zeker dat u zonder problemen weer door kunt gaan met uw werkzaamheden. bekijk snel de website voor meer informatie : https://www.hollandbuilding.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn