Goochelaar huren

Rich Magic is voor jong en oud geschikt als goochelaar huren. Deze goochelaar is van vele markten thuis en weet elk publiek te entertainen. Zowel kinderen als volwassenen zijn onder de indruk van deze illusionist. Niet voor niets wordt hij door diverse bedrijven geboekt. Zijn optredens zijn niet alleen op het podium, maar hij betrekt ook het publiek bij zijn acts. Zo loopt hij de tafels langs, zodat iedereen van dichtbij zijn trucs kan meebeleven. Met de optredens van Rich Magic krijgen de aanwezigen een persoonlijke ervaring. Een goochelaar huren krijgt met Rich Magic een geheel nieuwe dimensie. Wilt u deze dimensie ook beleven? Boek dan een optreden via de website richmagic.nl of lees hier meer informatie over zijn bijzondere presentaties op het podium die al velen versteld hebben doen staan. Met deze goochelaar huren voorziet u het publiek van persoonlijk entertainment van bijzondere kwaliteit.

Een goochelaar huren, een unieke illusie

Veel bedrijven gingen u al voor in het goochelaar huren van Rich Magic. Referenties die op de website richmagic.nl genoemd worden, zijn BNN, Philips, Rabobank en Plus. Niet de minsten dus. Denk daarbij niet alleen aan een optreden of podiumacts, maar ook aan het geven van workshops. U kunt dus voor meerdere doeleinden een goochelaar huren, waaronder:

  • Tablemagic
  • Beursgoochelaar
  • Kindershow
  • Goochel workshop
  • Familieshow

Met een tafelgoochelaar laat u de magie dichtbij de gasten komen. Rich Magic komt letterlijk bij de gasten aan tafel. Hij laat zijn kunsten zien, waardoor de gasten aan tafel kunnen meegenieten en misschien een beetje goochelaar kunnen zijn. Ideaal voor grote feesten, waarbij de gasten op een andere manier entertaint kunnen worden. Ze hoeven dan niet continue naar een podium te kijken, maar het optreden is letterlijk aan hun tafel. Zo zitten zij altijd op de eerste rij. Voor een beurs een goochelaar huren is weer een vak apart, en ook hierbij laat Rich Magic zijn professionaliteit zien. Met behulp van trucs en illusie kan hij uw bedrijf op een originele wijze presenteren. Als eerste zorgt hij ervoor dat de bezoekers naar uw stand worden getrokken. Vervolgens worden uw producten en/of diensten met behulp van de magie van goochelen gepresenteerd. Bezoekers blijven geboeid bij uw stand staan, wat weer meerdere bezoekers zal aantrekken. Zeker een goochelaar huren wat de moeite waard is. Uiteraard kunnen kinderen niet ontbreken op het CV van een goochelaar. Daarom is deze goochelaar huren ook mogelijk voor een grote groep kinderen. Met name deze doelgroep is dankbaar om mee te nemen in een wereld van magie. Rich Magic zet een interactieve kindershow neer voor kleine en grote kinderfeesten.

Breng de magie in huis

Het is duidelijk dat Rich Magic voor veel doelgroepen in te zetten is. Bent u geboeid door zijn kunsten en wilt u graag een goochelaar huren? Neem dan contact met hem op via de contactbutton op richmagic.nl. Aan de hand van het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en de details over de gelegenheid waarvoor u hem wilt boeken. Voor iedere groep waarvoor hij moet optreden, raakt hij enthousiast. Van ieder optreden maakt hij een magische belevenis. Het geeft een feest weer een andere belevenis en het is fijn om de gasten op een andere manier entertainment te bieden. Zo wordt hij ook geboekt voor huwelijksfeesten, bruiloften, verjaardagen en familiefeesten. Allemaal gelegenheden waar mensen komen om plezier te hebben en te lachen. Rich Magic draagt hier zeker aan bij en zorgt met zijn enthousiasme ervoor dat een goochelaar huren iets extra’s toevoegt aan het feest. Met zijn professionele trucs weet hij kleine en grote groepen op magische wijze te vermaken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn