Droom jij van een stage in het buitenland?

Droom jij al jaren van een langdurig bezoek aan het buitenland, en lijkt een stage je daarvoor perfect geschikt? Groot gelijk heb je, maar het is wel een hoop geregel! Als je graag hulp wilt bij het vinden van een Stage buitenland dan kun je het team van stagelanden.nl contacteren. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het vinden van stages in het buitenland, en hebben super veel contacten die ze direct voor je kunnen mailen. Een stage in het buitenland vinden is via hen heel erg makkelijk, want ze hebben hun aanbod onderverdeeld tussen de verschillende landen en steden. Over elk land kun je wat lezen, en natuurlijk kun je vervolgens ook zelf wat informatie opzoeken over het land in kwestie. Als je je keuze hebt gemaakt dan kun je ze contacteren, uitleggen waar je precies naar op zoek bent en vervolgens gaan ze voor je op zoek naar de voor jou perfecte stage in het buitenland, waar dat ook is. Bij stagelanden.nl kunnen ze je helpen bij het vinden van een stage in onder andere de volgende landen:

  • China
  • Japan
  • Australië
  • Singapore
  • Nieuw-Zeeland
  • Indonesië

Zoals je ziet liggen deze allemaal relatief dicht bij elkaar en focussen ze zich niet op die continenten Afrika, Amerika en Europa. Dit doen ze heel bewust, want door slechts een beperkt aanbod te hebben zijn ze er wel in gespecialiseerd. Ze hebben overal contactpersonen die hen helpen met het vinden van een stage in het buitenland voor hun klanten (jij dus) en hebben binnen no-time meerdere leuke opties voor je gevonden.

Waarom zou je een stage in het buitenland volgen?

Vind jij het mega eng om een stage in het buitenland te gaan volgen? Dat is het ook, maar het is ook een ervaring die je nooit meer vergeet. Je leert er ontzettend veel van, en niet alleen over het vakgebied waarin je werkzaam gaat zijn. Gek genoeg is dat vaak ondergeschikt aan de echte reden dat studenten graag een stage in het buitenland willen volgen. Die is namelijk dat ze op eigen benen willen staan en voor zichzelf willen zorgen. Bovendien leer je een compleet nieuwe cultuur kennen en alle gebruiken en gerechten die daarbij horen. Je wordt er een stuk wereldser van, en het is heel goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Je ziet namelijk in dat er meer is dan je eigen land en je eigen cultuur. Een stage in het buitenland opent wat dat betreft echt je ogen en doet je in één klap volwassen worden.

Welk land is favoriet voor een stage?

Als je aan het team van stagelanden.nl vraagt welk land het meest favoriet is voor een Stage buitenland dan kunnen ze daar maar moeilijk antwoord op geven. Het is namelijk zo dat elk land waarin ze stages aanbieden diverse voordelen heeft, en hun eigen gewoontes en gebruiken. Het ene land is wat moderner dan het andere, het andere wat authentieker en wat warmer (meer zon!). Welk land geschikt is voor jou hangt puur af van je eigen behoeftes en wensen. Kaart ze vooral eens bij hen aan en informeer naar de mogelijkheden. Voor je het weet zit je in het vliegtuig op weg naar de gaafste ervaring van je leven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn