Zoekt u een goede Dutch language course in Rotterdam?

Ik ben vier jaar geleden in Nederland gekomen omdat ik hier een goede baan aangeboden kreeg. Deze baan was heel internationaal en ik vond dat ik deze kans niet mocht laten lopen. Ik heb toen van mijn werkgever te horen gekregen dat het niet verplicht was, maar wel gewenst dat ik de Nederlandse taal zou leren. Ik vond dit ook een goed idee omdat ik graag zo goed mogelijk wilde integreren in Nederland. Ik ben toen gaan kijken of ik een goede Dutch language course in Rotterdam kon vinden. Ik wilde graag een inhoudelijke Dutch language course in Rotterdam vinden en ik heb gezien dat ik deze zou vinden wanneer ik bij MasterclassDutch.com in zee ben gegaan. Ik heb mij daarom al snel ingeschreven want hoe eerder ik zou kunnen beginnen, hoe beter het voor mij zou zijn. Ik heb toen gezien dat je tijdens deze Dutch language course in Rotterdam heel snel moet gaan praten in het Nederlands. Dat is in het begin een beetje vreemd omdat je nog maar weinig woorden kent, maar het is op de lange termijn heel goed omdat je op deze manier tijdens de Dutch language course in Rotterdam heel goed in het Nederlands leert denken. Ik heb altijd genoten van mijn lessen tijdens de Dutch language course in Rotterdam omdat wij altijd interessante opdrachten kregen. Wij hebben tijdens deze Dutch language course in Rotterdam namelijk niet alleen maar geleerd hoe wij Nederlands moeten praten, maar wij hebben ook veel van de cultuur geleerd. Dat is ook een heel essentieel deel van een taal en dat wordt daarom bij dit instituut ook zeker niet overgeslagen. Als u daarom ook graag een goede Dutch language course in Rotterdam wilt volgen, dan kan ik u aanraden om voor deze mensen te gaan. U zult zien dat zij u heel veel kunnen leren en dat u hier heel snel Nederlands kunt leren.

Deze Dutch language course in Rotterdam is heel goed opgebouwd

Ik vond het heel fijn om deze Dutch language course in Rotterdam te volgen omdat de mensen van deze opleiding heel veel ervaring hebben met het leren van de Nederlandse taal aan non-native speakers. Tijdens de Dutch language course in Rotterdam werkten wij met heel goede materialen en wij kregen ook altijd goede opdrachten mee. Wij werden aangemoedigd om ook buiten het klaslokaal veel Nederlands te praten en dat heeft mij heel goed geholpen om deze taal uiteindelijk goed te beheersen.

Wilt u zich ook inschrijven?

Als u ook graag Nederlands wilt leren, dan raad ik u aan om:

  • Even naar MasterclassDutch.com te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Uw inschrijving vandaag nog te regelen. Dit kan in een paar minuten gedaan worden als u dit via de site doet

Ik ben blij dat ik hier in de leer ben gegaan want ik beheers de Nederlandse taal nu behoorlijk goed, al zeg ik het zelf. Ik raad u aan om hier ook te gaan studeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn