Zit uw riool verstopt?

Ontstoppingsbedrijf - Riool verstoptZit toevallig uw riool verstopt? Ga dan niet bij de pakken neerzitten, maar kom gelijk in actie. Want het werkt altijd het beste om snel te handelen als het riool verstopt is. U kunt het zich misschien wel voorstellen: alles wat u dagelijks door uw toilet spoelt, blijft even verderop hangen. Excuses als nu uw eetlust bedorven is, maar zo is het wel gewoon. Er zijn verschillende oorzaken denkbaar die ervoor kunnen zorgen dat alles niet doorstroomt zoals de bedoeling is. Maar wees wel gerustgesteld, want voor elk probleem is ook een oplossing, en wel eentje geleverd door het gerenommeerde Ontstoppingsbedrijf Twente. Deze firma staat letterlijk dag en nacht voor u klaar. Via onze homepage vindt u een mobiel nummer dat u kunt bellen als uw riool verstopt is. Wij komen dan zo snel als voor ons in alle redelijkheid mogelijk is bij u langs om een ander te inspecteren en, waar nodig, te repareren. Wij hebben louter deskundige medewerkers in dienst de fijne kneepjes van het vak beheersen. Wij zullen u nooit door de stront laten zakken. We hebben eveneens nog nooit iemand in de kou laten staan: ons bedrijf gaat er met recht prat op een 24-uursservice te bieden. Onze service is snel en we denken altijd met u, dat is dus met de klant, mee. Als het nodig is, sturen we gelijk een gecertificeerde monteur langs die eens gaat kijken naar hoe uw riool verstopt zit. Het voordeel daarvan is dat hij gelijk kan bedenken welke acties er ondernomen moeten worden. Wij sturen nooit iemand die in wezen geen althans niet genoeg verstand van zaken heeft, zodat u nimmer in de kou blijft zitten. Is dus uw riool verstopt, neem dan vlug contact met ons op. En o ja, bij ons kunt u ook met de pin betalen. Wel zo gemakkelijk.

Mogelijke oorzaken waardoor uw riool verstopt is

Als uw riool verstopt is, is dat op zich al vervelend genoeg. Daarom is het zaak, zoals in de vorige paragraaf ook al bepleit, zo snel mogelijk iets te doen. Uiteraard hoeft u niet zelf met camera’s in de weer te gaan. U kunt het namelijk gewoon vragen aan het Ontstoppingsbedrijf Twente. Elke keer dat er een riool verstopt is geweest, hebben wij dit met succes, en overigens tegen een zeer schappelijke prijs, weten te verhelpen. Het lastige is dat altijd vast moet worden gesteld wat precies de oorzaak van de verstopping is. Kort door de bocht onderscheiden we een aantal redenen waardoor ook uw riool verstopt kan raken. Puntsgewijs zijn dat de volgende oorzaken:

  • ingroei van wortels
  • verkeerde aansluitingen op het netwerk
  • verzakkingen
  • breuken en andere scheuren

Deze vier meest voorkomende oorzaken staan hierboven in willekeurige volgorde genoemd. Hoe dan ook, een verstopt riool is geen kattenpis. Het moet worden opgespoord. Het kan zijn dat er wortels van bomen rondom uw huis in de riolering zijn gaan steken. Dat kan voor lekkages zorgen met alle gevolgen van dien. Evenzeer denkbaar is dat er bij de aanleg van het riool een verkeerde aansluiting met het hoofdnetwerk gemaakt is. De inhoud van de buizen kan dan zo wegstromen. Verzakkingen komen eveneens voor; ook die zorgen voor veel overlast. Dat geldt tot slot voor breuken en andere typen scheuren. Al met al kan het erg lastig zijn om de precieze oorzaak van het feit dat het riool verstopt zit, te achterhalen. Gaat u daarom niet zelf in de weer, voor zover u dat al van plan was uiteraard, maar laat een ander het letterlijk vuile werk opknappen. Kies daarbij voor de al twee keer bij naam genoemde onderneming, want zij is een bekende specialist op het gebied van de ontstopping van riolen.

Hoe ontdekken we de problemen?

Om eerlijk te zijn heeft u nu al wel de belangrijkste informatie die nodig is als uw riool verstopt is. Maar toch kan het zijn dat u nog wat meer wilt weten over onze werkwijze. Want we claimen wel dat we een gerenommeerde firma zijn, maar waar is dat dan wel niet op gebaseerd? Welnu, we werken met een veelheid aan manieren om te zien of een riool verstopt is of niet. Wij maken veel gebruik van inspecties met een camera. Dit apparaat wordt door ons in het riool geplaatst. Het cameraatje gaat de hele buis bij langs. We laten geen millimeter onontdekt. Zie het maar als een soort ontdekkingstocht door de riolering. Het voordeel van deze nauwkeurige methode van werken is dat we erg precies vast kunnen stellen waar uw riool verstopt is. Het is namelijk van groot belang te weten waar de bron van alle ellende zit. Als we dan overgaan op een reparatie, weten we erg nauwkeurig welk deel we moeten vervangen. Dat beperkt de kosten voor u significant. Sommige van onze concurrenten gaan wat minder betrouwbaar te werk en laten bij twijfel meters riool vervangen, terwijl dat meestal helemaal niet nodig is. Dat is nog een reden gelijk ons te bellen als uw riool verstopt is. Wij gaan bovendien nooit zonder uw toestemming iets vervangen. We verstrekken u altijd van tevoren aan opgave van de prijs. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Niets is immers zo vervelend als dat u een bedrijf belt wanneer uw riool verstopt is, en vervolgens achteraf een forse rekening gepresenteerd krijgt. Blijf niet langer tobben, maar neem snel contact met ons op. We zijn zo bij u ter plaatse, waar u ook woont.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn