Wij reinigen koeltorens, ongeacht de grootte

Een koeltoren vindt u in de chemische industrie, bij grote elektriciteitscentrales en meer in het bijzonder bij kerncentrales. Het is de bedoeling dat dergelijke enorme torens enkel waterstofdamp uitstoten, ook al zien ze er dreigend uit. Worden ze tijdelijk niet gebruikt, dan blijft er water achter dat in deze zogenaamde stilstaande stand een broedplek is voor vreselijke bacteriën. Een bekende bacterie die uitstekend gedijd is de Legionella bacterie. U begrijpt dus wel dat het reinigen van koeltorens prioriteit heeft. Want stelt u zich eens voor dat deze bacterie zich over het lang verspreidt! Door de rookpluimen kunnen grote oppervlakten besmet raken met alle gevolgen van dien. Want vooral de mens is erg vatbaar voor ziektes die door de Legionella bacterie wordt verspreid. Uw weerstand speelt natuurlijk een rol. Maar griep is al een vreselijke ziekte laat staan een ontsteking aan uw luchtwegen en longen. Dus denk om het reinigen van koeltorens. Dat hoeven we u als bestuurslid van een fabriek of bedrijf met dergelijke torens ongetwijfeld niet uit te leggen. Het is belangrijk om het reinigen van koeltorens regelmatig te doen. Omdat u in deze moderne tijden geen personeel hebt dat zich kan bezighouden met het reinigen van koeltorens, is het niet onverstandig om een bedrijf aan te trekken dat hier zijn werk van heeft gemaakt. Kortom: kijk snel op onze website good-tower.nl. Want we zijn de specialist bij uitstek als het aankomt op het reinigen van koeltorens.

Het reinigen van koeltorens is werk dat u natuurlijk uitbesteedt

Naast het reinigen van koeltorens verzorgen we nog vele andere taken voor menigeen fabriek met koeltorens. Want natuurlijk is het reinigen van koeltorens soms niet langer voldoende. Zeker een bedrijf dat het onderhoud heeft verzaakt kan tegen grote problemen aanlopen. Productieprocessen vertragen en u komt simpelweg niet langer door de strenge keuringen heen. Moet uw toren worden gerenoveerd? Ook dan staat Mr. GoodTower voor u klaar. Ongeacht de grootte van deze torens, wij zijn van geen kleintje vervaard. Tevens kunt u op ons rekenen als u behoefte hebt aan:

  • Het laten opstellen van een beheersplan,
  • Het uitvoeren van een Legionella risico inventarisatie,
  • En technische reparaties zoals het verversen van tandwielkastolie en het smeren van lagers,
  • of diverse controles waaronder de controle van sproeinozzels, sproeibeelden en druppelvangers.

Als uit een dergelijke controle of inventarisatie blijkt dat het reinigen van koeltorens aan de wensen overlaat dan kunt u ons direct inhuren om dit smerige werkje op te knappen. U moet door de keuring heenkomen. Gebeurt dat niet en u laat uw fabriek draaien, dan kunt u flinke boetes verwachten. En dat is ook geheel terecht omdat u de Legionella bacterie natuurlijk niet op onschuldige burgers kunt loslaten. Gelukkig is dit dan ook nog nooit voorgekomen, toch zijn er besmettingen geweest op plekken met stilstaand water. Dus u kunt maar beter op uw hoede zijn en preventief het reinigen van koeltorens aan ons uitbesteden.

Ook renovaties kunt u gerust aan ons overlaten

We komen erg graag bij langs om de torens op te nemen, om u te informeren over onze reinigingsmethodes, over de verscheidene reparaties en controles die we kunnen uitvoeren en om een contract op te stellen. U bent tevens van harte welkom bij ons op kantoor in Utrecht. Hebt u op dit moment al prangende vragen? Dan staat onze klantenservice vanzelfsprekend ook voor u klaar. U kunt hen altijd een e-mail sturen en hen tijdens kantooruren opbellen. Wilt u graag wat foto’s zijn of ons contacteren via de sociale media? Volg en like ons dan op Facebooken voeg ons toe op Linked in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn