Waar kunt u het beste uw nieuwe textielframe kopen?

Na een bestelling van een reclamebord wat een zeer groot succes was voor onze vorige campagne bij ons bedrijf, was onze baas nu weer opzoek naar iets anders. Wij hadden een nieuw project te lanceren en mijn baas wilde dit op een goede en originele manier doen. Hij wilde iets wat langer zou mee gaan en wat hij zou kunnen gaan gebruiken bij verschillende lanceringen van verschillende campagnes. Ik bood mij aan om te gaan zoeken naar iets wat hier geschikt voor was. Ik kwam al snel op een idee van een textielframe. Dit is een frame waar verschillende soorten textiel op kunnen worden gespannen, waardoor je het textiel elke keer zou kunnen veranderen wanneer er een nieuwe campagne is, maar het textielframe zou elke keer weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Ik stelde dit idee aan mijn baas voor. Hij snapte eerst niet helemaal wat ik bedoelde, maar nadat ik hem wat plaatjes had laten zien van een textielframe snapte hij wat ik bedoelde. Hij werd direct erg enthousiast en was erg blij dat ik iets gevonden had wat herbruikbaar was, in ieder geval voor het grootste gedeelte. Dit zou uiteraard op de lange termijn ook schelen in prijs. Hij gaf mij toestemming om online te zoeken naar een textielframe en wanneer ik er een gevonden zou hebben zou ik deze ook direct mogen bestellen. Ik ging terug naar mijn kantoor en besloot direct aan de slag te gaan met het zoeken naar een textielframe. Ik kwam na een korte zoektocht op de website reclamestore.nl. Dit zag er direct uit als een website met heel veel kennis en ervaring in verschillende soorten producten voor het maken van reclame. In het menu zag ik daarnaast dat deze website een zeer hoog cijfer voor waardering kreeg, iets wat ik altijd ook erg belangrijk vindt omdat dit toch enigszins vertrouwen geeft in het bedrijf waar ik mijn textielframe van plan was te gaan kopen.

Een textielframe in verschillende soorten

Het bedrijf had een textielframe in verschillende soorten en gaf zelfs de optie om er LED-verlichting in te plaatsen. Dit zou het textielframe uiteraard helemaal af maken. Het formaat konden wij als bedrijf zelf kiezen, wat natuurlijk helemaal top was. We konden kiezen uit zeven soorten doeken voor op het textielframe, afhankelijk van doel en voorkeur. Wij werden door de website en de info die er op stond super goed voorgelicht.

Snelle levering door een bedrijf met veel kennis van zaken

Nadat ik ons idee wat op het doek moest had geupload kon ik het juiste textielframe kiezen en kon ik deze bestellen. Binnen een zeer korte tijd hadden wij het textielframe in huis. Wij waren om de volgende redenen erg tevreden:

  • Het textielframe was van zeer goede kwaliteit
  • Het textielframe was zeer gunstig geprijsd zeker in vergelijking tot andere websites die ik tijdens mijn zoektocht tegen was gekomen
  • De service was snel en gaf de juiste informatie.

Wij als klant kunnen dit bedrijf dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar een textielframe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn