Voor lpg onderhoud kunt u op van der Helm rekenen

Heeft uw auto een gasinstallatie en rijdt u dus op autogas? Dan zoekt u wellicht naar een garagebedrijf dat u kan helpen met lpg onderhoud. Qua lpg onderhoud kunt u in Twente bij vanderhelm-autogas.nl terecht. We kunnen op het gebied van lpg onderhoud allerlei reparaties uitvoeren maar het is tevens mogelijk om het totale systeem te vervangen voor de meest recente versie, g3. Mits uw auto een boordcomputer heeft, en dat is al sinds de jaren negentig grotendeels het geval, kunnen we de g1 en g2 systemen aldus vervangen voor het uiterst zuinige g3 systeem. Waarom zou u dat trouwens doen? Omdat u dan duurzamer rijdt, minder problemen zult hebben in de toekomst en zelfs een premie kunt aanvragen bij de overheid. Dat betekent dat u in uw jaarafrekening geld terug krijgt omdat u groener rijdt dan de benzine- en dieselmotoren. Het is misschien niet de uiteindelijke oplossing van dit probleem omdat u nog altijd gebruik maakt van een fossiele brandstof, toch hebt u een stap in de juiste richting gezet. Vervolgens kunt u voor het lpg onderhoud bij ons aankloppen in Hengelo. Vergeet namelijk niet dat ook lpg onderhoud belangrijk is als u een auto hebt gekocht. Want ook dergelijke voertuigen vallen onder de tweejaarlijkse verplichte algemene periodieke keuring. Maar niet elke garagehouder is gespecialiseerd in lpg onderhoud terwijl wij bij van der Helm ons juist hebben toegelegd op enkel lpg onderhoud, reparatie, vervanging en overige werken.

Lpg onderhoud is een onderdeel van onze apk-keuring

Waar kunt u qua lpg onderhoud zoal op rekenen als u onze diensten wilt inhuren?

  • Ten eerste voeren we de apk-keuring voor u uit,
  • Daarnaast kunnen we de kleppen stellen en bougies vervangen,
  • We bieden een complete bandenservice aan,
  • En op het gebied van lpg onderhoud zijn we zeer doortastend zodat u nadien in een goed opgeknapte en dus veilige auto rond kunt rijden.

De huidige systemen doen qua vermogensbehoud niet onder voor de moderne benzinemotoren. Daarnaast bent u goedkoper uit en is het groener om op autogas te rijden. Weliswaar hoort u de motor minder hard, maar waar kunt u in Nederland nog hard rijden? U bent dan enkel een gevaar op de weg dus zoek dergelijke pleziertjes maar elders. Met meer dan 20 ervaring kunt u echt op ons bouwen. We kunnen dan ook ieder merk en ieder type moeiteloos onder handen nemen. Bij lastige problemen gaan we net zo lang op zoek totdat we het vraagstuk hebben beantwoord en uiteraard hebben verholpen zodat u spoedig uw weg kunt vervolgen. Wilt u uw auto juist inruilen voor een nieuwere variant? Kijkt u in dat geval eens op onze site bij het kopje “occasions”. U kunt ongetwijfeld een mooie prijs krijgen voor uw huidige wagen zodat u deze investering moeiteloos en vrijwel haast zonder verlies kunt maken.

Mocht u ten slotte nog vragen hebben dan kunt u ons snel bereiken

Hopelijk kiest u in de toekomst voor het lpg onderhoud voor ons. Ook al woont u niet in Overijssel, we garanderen een landelijke dekking dus kom gerust eens bij ons langs. Kijkt u liever eerst nog even de kat uit de boom? Dan zijn we ook telefonisch en per mail bereikbaar. Wist u dat we een handige tool op de site hebben staan waarmee u direct kunt berekenen hoeveel u per jaar zult besparen als u overstapt op autogas? Probeer het eens vrijblijvend uit. De kans is groot dat het u aangenaam zal verrassen. Dan hebt u de eerste stap naar een schonere manier van rijden al gezet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn