Vast mobiel integratie wordt ook wel VoIP genoemd

U hebt een kantoor en u wilt graag dat al die snoeren verdwijnen. U wilt minder geld betalen voor de vormen van communicatie die u gebruikt. En dat zijn er waarschijnlijk nogal wat. Zo hebt u vaste internetkabels liggen maar ongetwijfeld ook een Wi-Fi netwerk. Er liggen telefoonkabels zodat elke medewerker met een vaste lijn kan bellen en met hun mobiele telefoon. Er is wellicht op sommige plekken binnen uw pand een televisieaansluiting en dan hebben we het nog niet gehad over alle stroomkabels. Die stroomkabels kunnen we niet verhelpen, zover zijn de wetenschap en de technologie nog niet gevorderd. Maar wat we wel voor u kunnen betekenen? Vast mobiel integratie! Wat betekent vast mobiel integratie en wat is VoIP? Op voicedata.nl zult u zien dat wij gespecialiseerd zijn in het vereenvoudigen van de communicatieve lijnen. Dat wil zeggen dat wij uw huidige telefoonverbindingen samenbrengen en onderbrengen op het GSM-netwerk van KPN. Dat heeft diverse voordelen die we uiteraard in deze tekst gaan bespreken. Bij VoIP wordt uw telecomcommunicatie ondergebracht bij het internet. Dat heeft als groot voordeel dat u enkel een internetverbinding nodig hebt om mee te bellen. Maar de kans dat u teveel data verbruikt is dan erg groot. Voor veel kantoren is daarom VoIP een nog te grote stap en kiezen ze liever voor vast mobiel integratie.

Is vast mobiel integratie de oplossing voor uw bedrijf?

Wat is het grote voordeel van vast mobiel integratie? In deze moderne tijden wilt u graag uw handen vrij hebben. U wilt mobiel kunnen bellen maar wel gebruik kunnen maken van de vaste lijn. U wilt tevens op uw mobiele telefoon gebruik kunnen maken van alle telefooncentrale functionaliteiten en dat is wat er bij vast mobiel integratie gebeurt. Uw vaste lijn en alle mobiele telefoons worden door ons aldus aangesloten op het draadloze GSM-netwerk van KPN. Dus niet op een Wi-Fi-netwerk zoals 3G of 4G. Dankzij vast mobiel integratie hebt u voldoende dataverkeer over om uw zaken via het internet te regelen en dat heeft in deze moderne tijden prioriteit. En ondertussen kunt u op vrijwel alle mogelijke manieren per telefoon met uw klanten en collega’s communiceren. Klinkt u dat als muziek in de oren en ziet u vast mobiel integratie wel zitten? Geef dan uw naam, e-mailadres en het gewenste aantal verbindingen op. U hoort zo spoedig mogelijk welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer we dit voor u kunnen realiseren. Dankzij vast mobiel integratie kunt u op dezelfde Simkaart meerdere telefoonnummers gebruiken. Daarnaast krijgt u te maken met het meest betrouwbare mobiele netwerk dat Nederland op dit moment kent, dus een storing zal vrijwel nooit voorkomen.

We leveren tevens diverse vormen van zakelijk internet

Wilt u vanaf nu al uw telefoonabonnementen samenvoegen tot een enkele overzichtelijke rekening? Wilt u een aanspreekpunt en een klantenservice die te allen tijde te bereiken is? Kies dan voor vast mobiel integratie bij Voicedata. U hebt de maximale grip op uw telefoongedrag, op de hoogte van uw rekening en u kunt gratis bellen naar iedereen in uw kantoor via elk type telefoon. Wilt u later veranderen naar VoIP? Ook dan staan we voor u klaar om de nodige aanpassingen te maken. Maar u kunt dit ook prima gescheiden houden. Zo u trouwens nog naar zakelijk internet? Wij leveren diverse vormen zoals ADSL, glasvezel, kabelinternet en SDSL. Vraag direct naar de voorwaarden en de kosten door even te bellen of te mailen. Mocht u in Twente wonen dan bent u op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor in Hengelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn