Uw huis verkopen? Utrecht is een geschikte markt

Bij veldhuizenkoot.nl kunt u terecht als u op zoek bent naar een makelaar in de regio Utrecht. We kunnen u helpen bij de koop van een huis, bij de taxatie van uw huis of het huis dat u voor hebt en ook met het huis verkopen. Utrecht is de meest centrale stad van het land. Het ligt in het hart van Nederland, heeft het grootste treinstation en is ook met de auto goed te bereiken. Deze stad staat in de top vijf van grootste steden van dit land en de universiteit staat hoog aangeschreven. Het heeft een prachtige oude binnenstad met vele grachten en oude gebouwen. Het is in die zin te vergelijken met andere Hanzesteden zoals Groningen, Amsterdam, Delft en Nijmegen. Toch wilt u uw huis verkopen in Utrecht? Misschien wilt u de drukte ontzien en verhuist u naar een buitenwijk of misschien een plaats of dorp in de omringende streken. Misschien wilt u juist uw huis verkopen in Utrecht omdat u een groter en duurder huis hebt gezien en daar graag in wilt investeren. Jonge kopers willen bijvoorbeeld een gezin stichten en dan is het wel zo prettig om van uw starterswoninkje naar een groot eengezinswoning te vertrekken. Wij kunnen u in ieder geval in al deze voorbeelden moeiteloos helpen. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u dus graag uw huis verkopen in Utrecht? Neemt u dan contact met ons op. Maar voordat u dat doet is het verstandig om onze site aandachtig door te lezen, dan weet u precies wat voor vlees er in de kuip ligt!

Een huis verkopen in Utrecht? Het is voor ons een eitje

Afijn, uw huis verkopen in Utrecht, dat is een taak die u natuurlijk niet alleen kunt doen. Het staat u vrij om uw huis op Funda te zetten of een andere verkoopsite. U kunt advertenties in kranten en magazines plaatsen of uw huis op een andere manier onder de aandacht van potentiële kopers brengen. Maar gaat u er maar vanuit dat geïnteresseerde kopers wel een makelaar in de arm hebben genomen. Zij kennen de fijne kneepjes van dit vak en zullen streng met u onderhandelen. De kans dat u uiteindelijk een veel lager bod krijgt dan u wilt is groot. En dat betekent dat u of akkoord gaat met een laag bedrag of het huis verkopen in Utrecht erg lang gaat duren. Want hoe weet u eigenlijk wat u mag vragen? Daar hebt u waarschijnlijk een taxateur voor nodig. Het doen van een reële waardebepaling is één van onze werkvelden. Wilt u bijvoorbeeld:

  • Een second opinion?
  • Bent u simpelweg enkel nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning en bent u niet van plan te verkopen?
  • Of wilt u graag uw huis verkopen in Utrecht, samen met ons?
  • De taxatie is te allen tijde gratis bij Veldhuizen & Koot Makelaars!

We kunnen u op vele manieren van advies voorzien

Een huis verkopen in Utrecht is voor ons vrij eenvoudig omdat we de kennis en talent in huis hebben om elke klant snel te kunnen helpen. We taxeren uw huis gratis en zullen vervolgens niet alleen een advertentie op Funda zetten, maar ook op onze website. We hebben uiteraard een database met mensen die juist graag in deze stad willen wonen. Zodoende kunnen we erg snel handelen en is het in sommige gevallen niet eens nodig om een advertentie op te stellen. Voor de rest bepaalt u in welke hoedanigheid u gebruik wenst te maken van onze services. Rondleidingen en hulp bij de notaris zijn bijvoorbeeld goede opties!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn