Schadeauto verkopen

Inkoopschadeauto - schadeauto verkopenUw schadeauto verkopen, hoe gaat dat nu eigenlijk precies in zijn werk? Nou, als u deze tekst eens rustig doorleest dan zult u daar haarfijn achter kunnen komen. De website waar u vervolgens uw schadeauto kunt verkopen is getiteld: inkoopschadeauto.nl. Dus de naam zegt het eigenlijk al: wij kopen maar wat graag uw afgedankte wagen. Komt uw auto niet meer door de APK? Dan kunt u er altijd nog een mooi bedrag voor terug krijgen. Zeker als u bij ons navraag komt doen. Maar waar we vooral in geïnteresseerd zijn, zijn mensen die hun schadeauto verkopen. Want degene die hun schadeauto verkopen kunnen dat dus bij ons doen. Wij kunnen de auto uit elkaar halen, waardevolle metalen hergebruiken en misschien zijn er nog veel onderdelen die wel in goede staat verkeren. Dan is het wel heel erg zonde om dat allemaal naar de sloop te brengen en om vervolgens niets meer mee te doen. Er gaat immers al genoeg verloren en dergelijke metalen kunnen dan ook behoorlijk wat geld opleveren. U wilt vast en zeker zo af en toe ook uw steentje bijdragen aan het milieu. Dat kan nu dus ook en wel door uw schadeauto te verkopen aan ons. Wij weten wel raad met uw afgekeurde en afgedankte auto. Schroom dan ook niet langer maar neem snel contact met ons op als u zich afvraagt wat we precies voor u kunnen betekenen en wat het u kan opleveren. U zult hier dan ook zeker geen spijt van krijgen en ondanks uw ongeluk wilt u vast en zeker snel weer de weg op. Het heeft geen zin om angstig te blijven dus ga uw angsten dan ook nooit uit de weg. De beste methode is “exposure”. Hebt u een erg ongeluk gehad en bent u wel afhankelijk van verkeer? Dan moet u zo snel mogelijk weer de weg op, daar kunnen we erg kort over zijn.

Uw schadeauto verkopen

Uw schadeauto verkopen doet u dus hopelijk aan ons. Uiteraard is het vreselijk dat dit in de eerste plaats moet. Misschien kon u er helemaal niets aan doen en bent u dan ook niet aansprakelijk. Dat scheelt nogal omdat u dan al een groot deel van de onkosten kunt verhalen op de dader. Met dat geld kunt u dan een nieuwe auto kopen en eventuele ziektekosten mee afbetalen. Ook door uw schadeauto te verkopen krijgt u een mooi extraatje. En u hoeft hier vrijwel niets voor te doen. Enkel contact met ons op te nemen. Wij komen vervolgens langs om te kijken wat het schadeauto verkopen voor u kan opleveren. Wij doen een bod en als u met dit bod akkoord bent gegaan, dan kan het schadeauto verkopen echt gaan beginnen. Wij stellen natuurlijk een contractje op met alle benodigde gegevens erin verwerkt en we betalen u zo spoedig mogelijk. Ook komen we de auto ophalen en dat is wel zo handig als uw wagen niet meer bij u thuis kan staan omdat het total loss is. Staat het wel bij u op de oprit? Laat het ons weten en we komen zo spoedig mogelijk langs! Houdt u dan wel uw autodocumenten deel 1 tot en met 3 bij de hand, die zullen wel nodig zijn voor het schadeauto verkopen omdat wij daarmee de rechtmatige eigenaars worden. Uw schadeauto verkopen kan dus aan ons maar dat is nog lang niet alles. Kijkt u maar even naar het volgende lijstje, dan ziet u meteen wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

  • Occasions, met andere woorden: uw auto, of u de wagen nu nieuw hebt gekocht of zelf ook tweedehands hebt aangeschaft, daar doen we allemaal niet zo moeilijk over.
  • Exportauto’s, wij verschepen uw auto naar gebieden waar het nog veel geld op kan leveren zoals in Azië en Afrika.
  • En sloopauto’s, wij hebben namelijk tevens een shredder waarmee we bij wijze van spreke gehakt kunnen maken van uw auto. Kleine pakketjes die vervolgens naar de smelterij vervoerd worden en er van het metaal een nieuwe auto kan worden geproduceerd, wel zo duurzaam!

Hebt u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op

Contact opnemen als u uw schadeauto verkopen wilt was nog nooit zo eenvoudig. Heir zijn uiteraard diverse manieren voor en die willen we in deze laatste alinea graag even met u bespreken. De meest eenvoudige methode is het achterlaten van uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug wanneer het ons het beste uitkomt. Dan kunnen we u alle tijd van de wereld geven om ons alles te vragen en om alles in te plannen. Uiteraard kunt u ons ook opbellen maar doet u dat wel tijdens kantooruren en dus tijdens werkdagen, dan weet u zeker dat u iemand aan de lijn zult krijgen. Gaat het om een spoedgeval en moet het schadeauto verkopen nu gebeuren? Geen nood, dan is er een speciaal 06-nummer beschikbaar dat 24 uur per dag beschikbaar is. We werken trouwens ook op zondagen dus het geen enkel probleem als u dan met ons contact opneemt. En ten slotte bestaat er uiteraard de mogelijkheid om ons een e-mail te sturen. Wij steunen trouwens Kika, het fonds voor kinderkanker. Een klein bedrag van het schadeauto verkopen gaat dan ook naar hen toe. Wilt u dus uw schadeauto verkopen? Doet u dat bij ons, dan doet u niet alleen iets goeds voor het milieu maar ook voor de kinderen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn