Plastidip om je auto te pimpen

Vind jij een unieke uitstraling belangrijk en wil jij dit niet alleen in je eigen uiterlijk laten zien, maar ook bijvoorbeeld in je vervoer? Dan is Plastidip echt ideaal! Het pimpen van auto’s is voor velen een leuke bezigheid, zij kunnen er niet alleen uren naar kijken op televisie, maar ze vinden het ook erg leuk om hier zelf mee aan de slag te gaan. Het geeft immers de kans om de wagen er helemaal zo uit te laten zien als jij zelf wilt, als jij mooi vindt. Je kunt er allerlei kleuren voor gebruiken en je kunt er bijzondere patronen op maken. Zo wordt jouw voertuig dus echt uniek! Maar ga je dit doen, doe het dan wel met Plastidip! Autolak kun je immers niet weer verwijderen, wil je het dan ooit weer terugbrengen in de oorspronkelijke staat, dan moet je alles weer overspuiten. Waarom zou je dit nu willen? Bijvoorbeeld omdat je op het bijzondere patroon bent uitgekeken of omdat jij jouw auto in de verkoop wilt doen. Een neutraal uiterlijk maakt verkopen een stuk gemakkelijker. Heb je voor het pimpen Plastidip gebruikt? Dan kun je dit gewoon weer verwijderen en heb je dus het originele uiterlijk heel eenvoudig weer terug! Lees alles over Plastidip op Paintdipcenter.nl.

Plastidip geeft bescherming

De eenvoudige verwijdering is een groot voordeel van het gebruik van Plastidip, maar er zijn zeker nog meer voordelen te noemen van het gebruik hiervan. Het biedt namelijk ook een heel goede bescherming aan je lak. Iedere autobezitter weet dat het voertuig danig te lijden heeft onder verschillende zaken. Zo kunnen opspattende steentjes bijvoorbeeld voor krasjes en kleine deukjes zorgen. Strooizout heeft ook niet bepaald een positief effect, net als bijvoorbeeld vogelpoep en slecht weer. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de autolak beschadigd raakt en dit kan er weer toe leiden dat je roestplekken krijgt. Dat wil je natuurlijk voorkomen en met Plastidip kan dit! Dit geeft een beschermende laag, waardoor de lak eronder gewoon helemaal intact blijft. Bovendien is het zo dat het ook nog eens een isolerende werking heeft en het is erg flexibel, waardoor het niet zomaar zal scheuren of barsten. Bovendien kun je niet alleen de buitenkant van jouw auto hier mee behandelen, ook de binnenkant kan je hiermee inspuiten. Vind jij bijvoorbeeld de kleur van je dashboard niet mooi of is jouw stuur je te glad? Geef het met Plastidip een andere kleur en de dip geeft je ook nog eens meer grip! Reden genoeg dus om dit middel te gebruiken!

Paintdipcenter biedt ruime keus

Dat het gebruik van Plastidip veel voordelen biedt, dat zal dus wel duidelijk zijn aan de vele positieve eigenschappen die we hierboven al genoemd hebben:

  • het is flexibel, het scheurt en barst niet
  • het is gemakkelijk te verwijderen
  • het isoleert
  • het biedt grip
  • het biedt bescherming

Daar komt nog eens als pluspunt bij dat je er heel eenvoudig zelf mee aan de slag kunt gaan en dat het in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Natuurlijk moet je wel over de juiste benodigdheden beschikken om goed met Plastidip aan de slag te kunnen gaan. Zo heb je goede sprays nodig, je hebt een beschermend masker nodig en ook afdekfolie en afplaktape, om te voorkomen dat bijvoorbeeld ook jouw autoruiten meegespoten worden. Alles wat je hiervoor nodig hebt, kun je kopen bij Paintdipcenter. Zij zijn een echte specialist op dit gebied en kunnen ook voor jou spuiten als je hier zelf niet mee aan de slag wilt gaan. Wil je meer weten over Plastidip of wil je hier spullen voor kopen, dan moet je dus zeker eens kijken op de site van Paintdipcenter. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn