Op zoek naar containerverhuur in Hengelo?

Soms heb je gewoon een grote container nodig. Wellicht ga je verbouwen of ga je verhuizen en moet je gewoon heel veel afval kwijt. In zulke gevallen is het dan handig om een grote container te hebben waar je al dat afval in kwijt kunt. Als je in Hengelo of omgeving woont en je bent op zoek naar containerverhuur in Hengelo, neem dan eens een kijkje bij Olde Kalter Grondwerk en Containers. Olde Kalter Grondwerk en Containers verzorgt containerverhuur in Hengelo en omgeving en verhuren verschillende containers tegen een betaalbare prijs. 

Olde Kalter Grondwerk en Containers verzorgt containerverhuur in Hengelo en omstreken 

Als je dus op zoek bent naar containerverhuur in Hengelo of omgeving, dan moet je bij Olde Kalter Grondwerk en Containers zijn. Olde Kalter Grondwerk en Containers verhuurt verschillende soorten containers. Deze containers zijn ideaal als je bijvoorbeeld veel afval moet vervoeren, maar ook als je bijvoorbeeld gaat verbouwen en veel afval ergens tijdelijk op moet slaan. Zelf heb ik ook gebruikgemaakt van de containers van Olde Kalter Grondwerk en Containers. Mijn partner en ik hadden pas een nieuw huis gekocht en wilden gaan verbouwen. Er moesten hele muren uit de woning gesloopt worden en er moest heel wat bijgebouwd worden. Dit zorgde natuurlijk erg veel afval. Wij gingen daarom op zoek naar containerverhuur in Hengelo zodat wij een afvalcontainer konden huren om al het bouwafval tijdelijk in op te kunnen slaan, zodat het later allemaal in een keer meegenomen kon worden. Na wat googelen kwamen wij uit bij Olde Kalter Grondwerk en Containers. Olde Kalter Grondwerk en Containers verzorgt containerverhuur in Hengelo en biedt zeer goede service. Je kunt er verschillende soorten containers huren van verschillende formaten en deze worden snel geleverd. De containerverhuur in Hengelo van Olde Kalter Grondwerk en Containers heeft meerdere voordelen: 

  • Verschillende soorten containers 
  • Binnen 48 uur geleverd 
  • Lage prijzen 
  • Levering ook op zaterdagen mogelijk 

Wij hebben dus een container bij Olde Kalter Grondwerk en Containers gehuurd. Deze container was inderdaad zoals beloofd ontzettend betaalbaar. De container werd de volgende dag na het plaatsen van de bestelling netjes voor onze deur geleverd, waardoor we meteen aan de slag konden. De container was erg ruim en we hebben er ook goed gebruik van kunnen maken. Al ons afval konden we erin kwijt en dat bespaarde ons toch wel een flink aantal ritten naar de stort. Toen de container geleverd werd, werden we nog keurig geïnstrueerd in het gebruik van de container. Er zijn namelijk een aantal regels waar je je aan moet houden wanneer je zo’n afvalcontainer wilt gebruiken. Dit heeft vooral te maken met de veiligheid. Je mag zo’n container namelijk bijvoorbeeld niet te vol stoppen. De container werd tijdens onze verbouwing netjes op tijd geleegd en aan het einde van de verbouwing ook weer opgehaald. 

Bestel ook jouw container bij Olde Kalter Grondwerk en Containers 

Als jij nu ook, om wat voor reden dan ook, op zoek bent naar containerverhuur in Hengelo, dan ben je bij Olde Kalter Grondwerk en Containers aan het juiste adres. Zij verhuren verschillende hefcontainers en kabelcontainers die je kunt gebruiken om veel afval in op te slaan of te laten vervoeren. Ideaal natuurlijk als je bijvoorbeeld gaat verbouwen of verhuizen en de containers zijn ook nog eens niet duur. Kijk voor meer informatie over containerverhuur op oldekalter-hgl.nl. Wanneer je interesse hebt in een afvalcontainer van Olde Kalter Grondwerken en Containers, kun je er gemakkelijk online eentje bestellen via https://www.oldekalter-hgl.nl/containers/. Deze wordt dan binnen 48 uur voor je deur geleverd en op tijd weer geleegd en opgehaald.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn