Onze dakdragers zijn van bekende A-merken

A-merken zoals Thule, Farad en Hapro. Hebt u hier nog nooit van gehoord? Dan zal het u vanaf u zeker opvallen in het verkeer want de namen van deze meren prijken meestal op de dakdragers in het verkeer. Wij van alleskanmee.nl hebben ons toegelegd op de verkoop van deze dakdragers. We hebben ervoor gekozen om de betere merken te verkopen zodat u waar krijgt voor uw geld. U weet dan zeker dat de voordelen absoluut opwegen tegen de nadelen. Maar omdat we natuurlijk diverse merken in ons assortiment aanbieden weet u misschien nog niet welk merk het beste bij u, uw wensen en uw auto past. Neemt u daarom even contact met ons op want we zijn de specialisten op het gebied van dakdragers. Vertel ons bijvoorbeeld wat uw wensen zijn zoals de kleur van de koffer maar ook de minimale en maximale inhoud en lengteafmetingen. Dan kunnen we u snel van persoonlijk advies voorzien. U kunt ons tijdens kantooruren altijd even opbellen en het staat u verder vrij om uw vragen over onze dakdragers en andere producten per mail op te sturen. U kunt tevens langskomen in onze winkel in Den Bosch. Op de site vindt u het exacte adres een routebeschrijving. Voor noorderlingen ligt deze hoofdstad van Noord-Brabant niet bepaald naast de deur. Dat is zeker één van onze overwegingen geweest om deze webwinkel op te richten.

Als u voor 16.00 uur dakdragers bestelt, dan hebt u ze morgen in huis

Omdat we onze reikwijdte hebben vergroot door nu ook online dakdragers aan te bieden kunt u overal in het land snel een digitale bestelling maken. Per product geven we gedetailleerde informatie over het uiterlijk, de prijs en uiteraard diverse technische gegevens. Als u liever geen persoonlijk contact met ons wilt opnemen maar wel hulp nodig hebt bij het uitzoeken van de juiste dakkoffers voor uw doeleinden dan hebt u alsnog vele opties:

  • U kunt namelijk onze video op YouTube bekijken,
  • Of selecteer op uw gewenste categorieën,
  • En u kunt gebruik maken van de online keuzehulp.

Is het niet een heerlijk feit dat u vanaf nu eindelijk de oplossing hebt gevonden om het hele gezin tevreden te stellen? Want als u een beperkte kofferbak hebt maar wel een groot gezin, dan kan het een heel gevecht worden over welk object wel en niet mee kan. Vanaf nu kunt u zonder zorgen, ruzies en woordenwisselingen op reis omdat u in deze dakkoffers alle overtollige objecten alsnog mee kunt nemen. Deze dakkoffers worden erg vaak gebruikt door mensen die met de auto op wintersport gaan. U kunt er namelijk uitstekend uw ski’s en snowboards in kwijt.

Bent u niet zo tevreden? Dan krijgt u uw geld terug

Het kan natuurlijk gebeuren dat u de dakdragers niet op uw auto kunt bevestigen. In principe zijn de producten van onze merken vrijwel altijd compatibel. Maar het kan gebeuren dat dit door miscommunicatie of een foutje tijdens het bestellen verkeerd afloopt. Dan hebt u gelukkig altijd de mogelijkheid om uw dakdragers retour te sturen. U krijgt binnen 2 weken uw geld terug of een vervangende koffer opgestuurd zodat u uw reis snel kunt vervolgen. Overigens zijn dakdragers zeker niet de enige producten die wij verkopen. We bieden namelijk een keur aan autoaccessoires. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan trekhaken met en zonder stroomvoorziening. Maar ook fietsendragers zodat u in een andere stad of in een ver land ook met uw ijzeren ros de omgeving kunt verkennen. Ook niet onbelangrijk is de autozonwering. Een auto kan behoorlijk warm worden tijdens een lange rit in de zomer. Bekijk snel de website https://www.alleskanmee.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn