Nolin Uitgevers

Bent u voor uw vereniging, stichting of organisatie op zoek naar een uitgever om drukwerk te laten verzorgen, maar heeft u geen of geen groot budget? Dan bent u bij Nolin Uitgevers aan het juiste adres. Al sinds 2000 is Nolin Uitgevers actief in het verzorgen van drukwerk van ontwerp tot aan verspreiding en dat alles doet Nolin Uitgevers geheel kosteloos voor zijn klanten. Wij vinden het bij Nolin Uitgevers namelijk van groot belang dat juist deze organisaties, stichtingen en verenigingen die het hard nodig hebben om hun werk te kunnen voortzetten dezelfde marketingmogelijkheden krijgen als de grote concurrenten met meer vermogen.

Hoe realiseert Nolin Uitgevers drukwerk gratis?

Het is logisch dat u zich nu afvraagt hoe gratis drukwerk bij Nolin Uitgevers mogelijk is. Nolin Uitgevers werkt met een sponsor-publicatieconcept. Dit houdt in dat wij voor uw drukwerk sponsoren zoeken die het drukwerk mogelijk maken en die in ruil voor een bijdrage een naamsvermelding krijgen in de publicatie. Hier heeft onze klant geen extra werk aan, omdat de medewerkers van Nolin Uitgevers dit zelf regelen en u hiervoor niet zelf sponsoren hoeft te werven. Zodoende kunnen wij de publicaties bekostigen en kost dit onze klanten dus geen geld.

Ook al is het drukwerk gratis, dan nog vinden wij het bij Nolin Uitgevers van groot belang dat er naar uw wensen geluisterd wordt, het imago wordt uitgestraald in de publicatie dat u wilt uitstralen en het aanspreken van de doelgroep op een goede manier gebeurt. Daarom bundelt Nolin Uitgevers de kennis en kunde van zijn medewerkers met de wensen en kennis van de klant. Zo komen wij al jaren tot prachtige publicaties waar onze klanten zeer tevreden over zijn.

Het werk van Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers realiseert dus drukwerk op maat. Dit kan gaan om kleinschalige, eenmalige publicaties, zoals visitekaartjes of posters, maar ook om terugkerende publicaties in een grote oplage, zoals een magazine of folders. Kortom is in overleg alles mogelijk bij Nolin Uitgevers en maken wij zo al jaren vele klanten blij. Wij hebben onder andere werk verricht voor verschillende regionale Reumapatiëntenverenigingen, stichtingen die zich inzetten voor gehandicapten en verscheidene dierenambulances. Kortom werkt Nolin Uitgevers voor een uiteenlopend spectrum van klanten, met allen één gemeenschappelijk kenmerk: ze draaien op vrijwilligers en donateurs en hebben geen groot budget voor een goede marketingmix. Met het vergroten van deze marketingmix helpen wij deze organisaties, stichtingen en verenigingen bij het realiseren van hun doelen.

Achter de schermen bij Nolin Uitgevers

Bij Nolin Uitgevers zijn 50 á 60 medewerkers actief bij het realiseren van de beste publicaties voor onze klanten en het werven van sponsoren om deze publicaties mogelijk te maken. Achter de schermen draait het bij Nolin Uitgevers echter niet alleen om drukwerk, maar ook om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt er bij Nolin Uitgevers waar mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijk licht, wordt papierverbruik tot een minimum beperkt en is alleen groene energie te vinden. Zo probeert Nolin Uitgevers ook zelf een steentje bij te dragen aan een betere maatschappij. Nog iedere dag probeert Nolin Uitgevers hierin vooruitstrevend en vernieuwend te werken

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn