Met professionele autoraamfolie blinderen we uw wagen

Denkt u bij het blinderen van de ramen van uw auto aan de doorlaatbaarheid van het licht? Hier gelden verschillende regels voor en we kunnen het ons goed voorstellen dat u daarom iets meer wilt weten over deze marges. De Europese norm is ietwat ander dan de Nederlandse zoals u op mrcardesign.nl kunt lezen. U vindt ons in Noord-Brabant, in Roosendaal om precies te zijn en daar kunnen we allerlei werk verrichten. Naast het bedrukken van spandoeken en textiel zoals de werkkleding voor uw personeel, bieden wij van MR Cardesign voor particulieren en bedrijven diverse werkzaamheden aan zoals:

  • Het blinderen van de ramen met autoraamfolie,
  • Striping en design,
  • En het beletteren van uw auto. Handig als u veel langs de weg zit en op die manier reclame wilt maken voor uw bedrijf of bedrijf waar u in dienst bent.

We maken enkel gebruik van hoogwaardige autoraamfolie als u ervoor kiest om het blinderen aan ons over te laten. Er gelden andere regels voor de voorruit dan voor de achterruit en de zijruiten bij de achterportieren. Zo mag u uw achterruiten in zijn geheel blinderen zodat er geen zonlicht en vervelende uv-stralen meer doorheen kunnen komen. Dat is erg prettig voor baby’s en kinderen tijdens een lange autoreis. Er zijn vele redenen om voor autoraamfolie te kiezen. Zonlicht en straling hebben we al genoemd, het zorgt ook voor een verhoogde veiligheid omdat autoraamfolie aan de ramen wordt geplakt. Bij een aanrijding of een ander ongeval worden de rondvliegende splinters door het autoraamfolie bij elkaar gehouden en opgevangen.

Ons autoraamfolie is van zeer hoge kwaliteit

Autoraamfolie werkt ook als afschrikmiddel en anti-inbraakmiddel. Want een potentiële inbreker kan niet zien of er iets waardevols in uw auto of busje ligt en bedenkt zich al snel een tweede keer voor hij of zij een poging gaat wagen. En natuurlijk ziet het er gewoon heel erg cool uit. Mocht u het simpelweg hip vinden om autoraamfolie te gebruiken op uw ramen dan willen we u daar natuurlijk graag in voorzien. Kiest u ervoor om uw ramen bij ons in Roosendaal te laten verblinden? Dan wilt u natuurlijk eerst weten wat u dat zou kunnen gaan kosten. De prijsindicatie geeft al een aardige richting, maar we hanteren verschillende prijzen voor verschillende merken, hoeveelheid en de ramen die u wilt laten verblinden. We raden het u daarom aan, mits u serieus bent, om online een offerteaanvraagformulier in te vullen. Op basis van deze gegevens geven we u de prijs waar we natuurlijk niet van afwijken als u besluit om met ons in zee te gaan. Een aantal voorwaarden zitten er wel aan verbonden:

  • De auto dient schoon opgeleverd te worden zonder losse voorwerpen in de auto,
  • Oudere auto’s hebben soms verweerd en beschadigd glas. Dat kan na het gebruik van autoraamfolie een stuk zichtbaarder zijn geworden.
  • Het is noodzakelijk om de deuren te demonteren. Dat kunt u alvast door uw dealer laten doen. Wij kunnen dit ook tegen een meerprijs van 50 euro.

Kijk op Facebook naar de vele voorbeelden van ons werk

Op onze Facebookpagina kunt u vele voorbeelden vinden van wagens die door ons zijn voorzien van autoraamfolie. U vindt er tevens diverse voorbeelden van beletteringen en ander design. Bent u overtuigd of hebt u nog vragen? U kunt ons via Facebook, telefonisch en via de mail natuurlijk alle vragen stellen die u maar hebt. Het gebruik van autoraamfolie verhoogd in ieder geval de veiligheid, beschermt u en andere inzittenden tegen de zon en zorgt voor een verhoogde privacy. En uiteraard ziet het er gewoon heel erg stoer uit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn