Meer mogelijkheden met een fourwheeldrive

Lesscher4wd - fourwheeldriveDe zogeheten fourwheeldrive auto’s worden met de dag bekender en populairder. Hoewel Nederland een bijzonder vlak land is en bijna geen heuvels heeft of moeilijk begaanbare onverharde paden, kiezen toch steeds meer Nederlanders voor een zogenaamde vier keer vier. Voor wie vlakbij het bos woont of op een boerderij kan dit soms een mooie uitkomst zijn. Een fourwheeldrive is namelijk uitstekend bestand tegen allerlei soorten ondergronden. Maar hoe komt dit nou? Ten eerste natuurlijk door het feit dat elk wiel apart aan wordt gedreven. Bij normale auto’s worden alleen de achterwielen aangedreven en moet de auto hier alle kracht vandaan halen. Als er bijvoorbeeld een oneffen terrein is, dan kan het wel eens handig zijn om ook kracht uit de voorste wielen te kunnen halen. En dan is een fourwheeldrive ideaal. De naam zegt het al! Ten tweede is het ook nog eens zo dat een fourwheeldrive een stuk hoger op de wielen staat dan reguliere auto’s. Hierdoor kan voorkomen worden dat de onderkant van de wagen de grond raakt, bijvoorbeeld bij zeer hobbelig terrein. En dat is natuurlijk wel zo handig. Als u met een normaal autootje door een zeer pokdalig landschap rijdt, dan kan het wel eens zo zijn dat de onderzijde van de bolide de grond raakt. Deze schuurt er dan langs en dit kan grote schade aan de onderkant veroorzaken. En ook daarom is het goed om voor een fourwheeldrive te kiezen als het in uw leven vaker voor zal komen dat u door oneffen gebieden zult gaan rijden. Dan kunt u beter maar het zekere voor het onzekere nemen en niet met een laag op de wielen staande zakenauto door het bos gaan crossen… het is maar dat u het even weet. Al met al is een fourwheeldrive een fantastische wagen voor de lastiger begaanbare paden in het binnenland maar ook in het buitenland. Klinkt dit nou allemaal wel interessant en zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden van zo’n soort fantastische en krachtige vierwieler? Dat kan! Wij verwijzen u graag door naar de volgende alinea. Daar worden alle ins en outs over de fourwheeldrive u uitvoerig uit de doeken gedaan. Lees dus gauw verder!

Met een fourwheeldrive komt u verder

Het is een feit dat er in rurale gebieden in het buitenland veel meer 4×4 auto’s voorkomen dan in ons eigen kikkerlandje. In Nederland heet het het platteland, wat al voor zich spreekt. Juist buiten de stad is het vlakker en rustiger. Maar als u wel eens in het buitenland bent geweest, bijvoorbeeld op Sardinië of in Spanje, dan weet u maar al te goed dat juist rurale oorden erg ruig kunnen zijn. Het is per slot van rekening ook niet voor niets dat hier weinig bewoning te vinden is. De ondergrond is gewoon niet bestendig genoeg om op te bouwen. Maar als u dan gaat rijden, dan komt dit nog eens extra goed naar voren. Zonder fourwheeldrive zijn grote delen van de wereld onbegaanbaar. Dus stel u gaat op vakantie naar een bergachtig landschap, waar u bijvoorbeeld lekker gaat hiken, dan is het welhaast onvermijdelijk om een echte fourwheeldrive aan te schaffen. Zeker als u bij de mooiste plekjes wilt komen. Sommige gewone auto’s hebben zelfs in nat gras al moeite om een klein heuveltje op te komen… met een fourwheeldrive zal dit u nooit gebeuren. U kunt overal heel gemakkelijk komen! Bovendien is het ook ontzettend stoer om in een fourwheeldrive te rijden. Het geeft u een machtig gevoel om hier in te zitten en u een weg te banen door de meest afgelegen gebieden, in binnen- of buitenland. Kortom, het aanschaffen van een auto met vierwielaandrijving is een goed idee voor iedere avonturier!

Waar koop ik zo’n auto?

Niet elke autogarage heeft een dergelijke wagen direct op voorraad. En ook is het niet overal mogelijk om er eentje aan te schaffen. En daarom is het belangrijk om u eerst even goed te oriënteren, voordat u een keuze voor een garage maakt. Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare leverancier voor een fourwheeldrive, dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over de autogarage Lesscher in Saasveld. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in fourwheeldrive. Onze naam is dan ook niet voor niets: Lesscher 4WD. U zult bij ons uw ogen uitkijken, omdat wij zo’n ontzettend breed assortiment hebben in 4×4 auto’s van topmerken als Toyota en Nissan. En het leuke is dat wij niet alleen nieuwe auto’s aanbieden, maar ook gebruikte. En dit maakt het ook voor mensen met een smalle beurs mogelijk om een heuse fourwheeldrive aan te schaffen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Maar dat is niet het enige! Wij maken u namelijk ook graag blij met:

  • een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • een goed advies dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt
  • een ruim assortiment op het gebied van de fourwheeldrive
  • en nog veel meer!

Wij denken daarnaast altijd met u mee, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U vindt ons aan de Bornsestraat 34 in Saasveld, Overijssel. Kijk snel op www.lesscher4wd.nl om een leuke fourwheeldrive uit te zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn