Legionella filter kopen voor onze bed and breakfast

Mijn vrouw en ik hebben vorige jaar een bed and breakfast geopend. Wij vinden het erg leuk om voor de gasten te zorgen en ontmoeten veel leuke mensen. Helaas merken wij dat het hebben van een bed and breakfast meer werk is dan wij hadden gedacht. Een van de dingen waar wij niet aan hadden gedacht was een legionella besmetting. Gelukkig konden wij een legionella filter kopen via Legionelladouchekoppen.nl, zodat wij ons hier geen zorgen meer over hoeven te maken. Mijn vrouw en ik hebben vroeger vaak gereisd en hebben veel landen bezocht. Het leukste van reizen vonden wij altijd het ontmoeten van nieuwe mensen en daarom bleven wij vaak in een bed and breakfast. Bij een bed and breakfast verblijf je bij mensen thuis en heb je vaak een eigen kamer met een badkamer. Wij hadden jarenlang het idee om zelf een kleine bed and breakfast te beginnen, maar vonden het altijd een grote stap. Ruim een jaar geleden hebben wij besloten om toch te beginnen en daar hebben wij geen spijt van. Wij hebben al erg veel leuke gasten gehad en met sommige mensen hebben wij na hun verblijf nog steeds contact. Het valt ons echter wel een beetje tegen hoeveel zaken je moet regelen en daar hadden wij ons een beetje op verkeken. Een van de punten waar wij niet aan hadden gedacht, was legionella bestrijding. Aangezien wij maar een aantal gasten kunnen ontvangen, hoeven wij geen bestrijdingsplan te hebben, maar wij vinden het wel belangrijk dat de gasten veilig zijn. Het leek ons verstandig om een legionella filter te kopen voor de douches, zodat dit geen problemen kan veroorzaken. We hebben drie verschillende douches voor de gasten en wilden daarom drie filters kopen. Wij hadden echter geen idee waar wij een legionella filter konden kopen en hoe duur ze zouden zijn. 

Een legionella filter kopen bij Legionelladouchekoppen.nl

Online zochten mijn vrouw en ik eerst naar meer informatie over legionella en hoe je dit het beste kunt bestrijden. Wij lazen dat het wordt aangeraden aan kleine bed and breakfasts om een legionella filter te installeren, maar dat ze niet hoeven te voldoen aan veel eisen. Wij wilden problemen voorkomen en onze gasten beschermen en daarom alsnog een filter kopen. Op de website legionelladouchekoppen.nl vonden wij een legionella filter voor een goede prijs. Deze filters bieden bescherming bij minimaal 5000 liter en door het gebruik van de filters hoef je geen andere producten te kopen.

Veilig douchen

Toen wij de filters binnenkregen, heb ik ze direct geïnstalleerd. Het installeren van een legionella filter was erg gemakkelijk, want de filters passen op alle aansluitingen. Mijn vrouw en ik hoeven ons nu minder zorgen te maken over een besmetting en dat vinden wij erg fijn. Wij zouden het erg vervelend vinden als er iets met een van onze gasten zou gebeuren. Voor het kopen van een legionella filter raden wij legionelladouchekoppen.nl aan.

  • Een legionella filter is hier voordelige te koop
  • Het installeren van een filter is erg gemakkelijk
  • Een filter kan meer dan 5000 liter reinigen
  • Wij hoeven ons nu minder zorgen te maken over een besmetting 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn