Kies jouw rugzak voor op de fiets

Ben jij iemand die graag lange fietstochten maakt? Dan wil je uiteraard de mogelijkheid hebben om wat spullen met je mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan wat te eten en drinken, misschien wat extra kleding, een bandenplaksetje en eventueel een eerste hulp kit. Op die manier ben je altijd op allerlei dingen voorbereid. Het is echter zo makkelijk nog niet om dit allemaal mee te nemen. Tijdens langere fietstochten is het toch niet zo prettig om een normale rugzak mee te nemen. Je gaat dan al snel heel erg zweten op je rug, omdat dit soort tassen geen ventilatie hier hebben. Een rugzak is echter wel een van de veiligste manieren om dit mee te nemen. Gelukkig hebben ze op de website van de Fietstassen Shop een ruim assortiment van speciale rugzakken die je op de fiets kunt meenemen.

  • Ruimte voor ventilatie
  • Waterdicht
  • Genoeg inhoud

Wanneer je naar het assortiment van de Fietstassen Shop gaat kijken, dan zal je direct opvallen dat de speciale rugzak voor op de fiets er heel anders uitzien dan je gewend bent van dit soort tassen. Zo is er ruimte gecreëerd waar de tas je rug raakt. Dit is met een soort gaas bedekt. Hierdoor heb je voldoende ventilatie op de rug waardoor je dus niet (extra) gaat zweten door de tas. Daarnaast zorgt het gaas en de manier waarop de tas is ontworpen voor meer ondersteuning. Je zult dus bijna niet voelen dat je de rugzak op je rug hebt en dit maakt het fietsen ook weer makkelijker.

Nog meer fietsen met de rugzak

Ga jij nu nog altijd met de auto naar het werk, omdat je het inderdaad vervelend vindt om een tas met je werkspullen mee te moeten nemen? Dan wordt het zeker tijd om naar het assortiment van de Fietstassen Shop te gaan kijken en hier je keuze te maken in de verschillende rugzakken die ze hier aanbieden. Ze hebben een rugzak voor je van verschillende merken. Daarnaast zijn er ook verschillende groottes. Afhankelijk van hoeveel spullen jij regelmatig mee moet nemen, kun je hier dus onder andere je keuze op baseren. Als je graag meer wilt weten over de rugzak die jij op het oog hebt? Kijk dan voornamelijk bij de kenmerken. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van de Fietstassen Shop. Zij kunnen je uiteraard een hoop vertellen over de rugzak die jij op het oog hebt. Het is daarnaast mogelijk om een persoonlijk advies te krijgen over welke rugzak het beste voor jou zal werken. Dan is het enige wat jij nog hoeft te doen een keuze te maken en de bestelling te plaatsen.

Neem alles mee wat je nodig hebt

Met de speciale rugzak voor op de fiets kun je dus altijd alles meenemen wat jij tijdens de fietstocht nodig denkt te hebben. Je kunt er standaard een EHBO-setje in stoppen en natuurlijk kan een bandenplakdoosje hierin ook niet missen. Zorg daarnaast altijd voor een grote fles met water. Dit is ook weer afhankelijk van hoe lang je gaat fietsen en hoeveel water jij nodig hebt. Zorg er in ieder geval altijd voor dat er genoeg te drinken in je rugzak zit. En natuurlijk neem je wat te eten mee. Met lange fietstochten verbrand je de nodige calorieën en je wilt niet al je energie verliezen! Wat je nog meer meeneemt in de tas hangt af van wat je bestemming is. Ga je gewoon een rondje fietsen of ga je naar je werk of school? De tas kan iedere bestemming aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn