Keuringsstickers horen bij de uitrusting van een keurmeester

Bent u eigenlijk wel in het bezit van keuringsstickers? Want laten we eerlijk zijn: geen enkele keurmeester kan zonder keuringsstickers. Wij van meetwinkel.nl weten als geen ander hoe belangrijk het is om keuringsstickers op zak te hebben als u gaat keuren bij een bedrijf. Of het nu gaat om het keuren van grote installaties, gereedschappen of als u particulieren afgaat om centrale verwarmingen of brandblussers te keuren, u hebt nu eenmaal keuringsstickers nodig om aan te geven dat de producten aan alle voorwaarden voldoen. En dat is niet het enige dat u natuurlijk op deze handige stickers kunt vermelden.

  • Zo vermeldt u hierop wanneer de laatste keuring was,
  • Wanneer de eerstvolgende keuring is of voor welke datum dit in ieder geval moet zijn gebeurd,
  • En u gebruikt natuurlijk de afkeursticker als u een mankement bent tegengekomen. Ook daarop kunt u schrijven wanneer het is afgekeurd.

U leest het, er zijn een keur aan keuringsstickers te vinden bij meetwinkel.nl. Hebt u al een keuze gemaakt? Of bent u zich nog aan het oriënteren op onze website? Het zal u hoe dan ook opvallen dat u deze producten in groten getale kunt bestellen zodat u nooit zonder komt te zitten. Dus tel uit uw winst want u bent absoluut geen dief van de portemonnee omdat u voor slechts 49 euro al 400 afkeurstickers kunt kopen.

Wat kunt u zonder keuringsstickers beginnen?

Wij leveren officiële producten die zijn goedgekeurd door de instanties die bepalen welke keuringsstickers geldig zijn. Dat betekent dat u alle producten op onze site kunt gebruiken als u een keurmeester bent met een officieel dienstverband. Misschien bent u ZZP’er, werkt u bij een bedrijf dat keuringen uitvoert of werkt u binnen een groot bedrijf met diverse vestigingen in het land. In dat laatste geval zult u het hele land doorreizen omdat het keuren nooit stopt. Naast de reeds genoemde keuringsstickers verkopen we ook andere stickers die handig zijn voor het personeel. Begint u een bouwbedrijf, denk er dan aan dat u bijvoorbeeld laders, trappen en rolsteigers voorziet van stickers met daarop pictogrammen over accuraat gebruik van deze toestellen. Men kan aan de hand van enkele plaatjes aflezen hoe men met deze toestellen omgaat en hier gebruik van moet maken. De normale keuringsstickers worden geleverd als transparante stickers zodat ze op elke ondergrond eenvoudig af te lezen zijn. Zoekt u echte een sticker in kleur? Dan kunt u ook een stapeltje blauwe keuringsstickers meenemen voor onderweg. Handig als u contrast wilt creëren. Per artikel kunt u vervolgens de keuze maken in welke hoeveelheid u het wilt kopen. Nemen we als voorbeeld de blauwe sticker dan zult u zien dat u ze vanaf 200 stuks kunt bestellen tot aan maar liefst 1000 stuks.

Maakt u vandaag nog een bestelling, dan hebt u de stickers morgen in huis

Naast het feit dat u hier keuringsstickers kunt kopen, verkopen we tevens vele meetinstrumenten voor de ware keurmeester. Kijkt u daarom ook even wat verder dan enkel op deze pagina. Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunt u de bestelling afronden. Dat doet u door uw bedrijfs-, adres-, en contactgegevens in te vullen. Vervolgens controleert u de producten in uw digitale winkelmandje en kunt u het verschuldigde bedrag overmaken door gebruik te maken van een online betaalservice. Denk daarbij aan iDEAL, PayPal of uw credit card. U ontvangt een bevestiging in uw inbox en we laten het u ook weten als het pakketje uw kant op komt. Daar hoeft u trouwens nooit langer dan enkele werkdagen op te wachten. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn