Een grote rubberen opblaasbare Sarah huren

Een Sarah huren? Dat is geen enkel probleem bij sarahabrahamexpress.nl. U kunt eens op deze website kijken als u voor uw partner haar vijftigste verjaardag een Sarah wilt huren. Dat is immers de leeftijd waarop ze spreekwoordelijk Sarah tegen komt. Of het nu om uw vrouw of vriendin gaat en of ze nu nooit haar eigen verjaardag viert, een Sarah huren is altijd een goed idee. Leuk om haar daar vroeg in de ochtend mee te confronteren als ze uit het raam kijkt. Er staat opeens een enorme rubberen pop in de voortuin. Een goed begin van de dag, zeker als u haar overweldigt met een lekker ontbijtje gecombineerd met de vele cadeautjes die u natuurlijk voor deze bijzondere dag hebt gekocht. Voorbijgangers zoals de buren zullen even langskomen om haar te feliciteren en de feestvierders die in de middag en de avond langs zullen komen hebben een handig herkenningspunt. Misschien hebt u een familielid zoals een tante of gewoon en hele goede vriendin die 50 jaar wordt maar helaas nooit de ware heeft kunnen vinden. Steek haar dan een hart onder de riem door een Sarah te huren. Want ook een alleenstaande zou het natuurlijk fantastisch vinden als ze verrast wordt met een surprise party. En die kunt u aftrappen door een Sarah te huren en bijvoorbeeld midden in de nacht in haar voortuin te plaatsen. Op onze website zult u zien dat alle prijzen inclusief BTW zijn, en dat we daarnaast geen extra onkosten in rekening brengen voor de aflevering en retour in heel Nederland.

Een Sarah huren kunt u bij ons geheel digitaal regelen

Een Sarah huren is een eenvoudige klus als u dat online doet. U vindt op onze website diverse modellen zoals een getinte pop, een pop in hippiekostuum, een gekkie, een naakte pop en u kunt zelfs een Sarah huren met een goede fles wijn in haar hand. Welke pop past het beste bij uw vrouw of vriendin? Klik er dan op en geef eventueel aan of u een kabel haspel wilt huren. Dan kunt u de lever- en retourdata aangeven en al uw reservering afronden door uw gegevens in te vullen. U kunt van te voren betalen door gebruik te maken van een online betaalservice. U kunt daarbij denken aan iDEAL, PayPal of uw credit card. Na de huur kunt u trouwens betalen via Afterpay, ook daar doen we trouwens beslist niet moeilijk over. Dus neem vandaag nog een kijkje zodat u op tijd kunt boeken.

Hebt u verder nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Want u kunt ons namelijk te allen tijde mailen en van maandag tot en met zaterdag op kantooruren bellen. Een Sarah huren is erg eenvoudig dus het zal u ongetwijfeld ook wel lukken zonder onze hulp. Toch is het goed om te weten dat we met liefde al uw prangende vragen zo snel mogelijk en tevens zo accuraat mogelijk beantwoorden.

  • U kunt op Facebook het laatste nieuws volgen zoals tijdelijke aanbiedingen of de opname van een nieuwe pop in ons assortiment.
  • Op YouTube vindt u diverse filmpjes van ons team in actie. Hier krijgt u een duidelijk driedimensionaal beeld van de diverse poppen die u kunt huren.
  • Hopelijk is het Sarah huren u goed bevallen, bent u tevreden over de prijzen en ook over onze werkwijze en service. We hopen dat u de tijd wilt nemen om een korte review te schrijven om ons in ieder geval te belonen met een rating. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,2 en daar zijn we uiteraard al erg trots op!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn