Dit bedrijf heeft papieren tassen met ons logo bedrukt

Dankzij Maxilia zijn wij enorm geholpen. We hebben een natuurvoedingswinkel en daarom hebben duurzaam verbruik van reclamemateriaal en verpakkingsmateriaal hoog in het vaandel staan. We maken uiteraard geen gebruik van plastieken tassen, ook niet van de biologische variant. Maxilia heeft papieren tassen met ons logo bedrukt, dat is een van hun specialiteiten. Toegegeven, ze leveren ook plastieken tassen maar u hebt werkelijk een keur aan keuzemateriaal. Van jute zakken tot aan tassen van vilt, het is allemaal mogelijk. Dit bedrijf heeft erg snel onze papieren tassen met ons logo bedrukt. Dat logo hebben we vele jaren geleden zelf ontworpen maar het ontwerpbureau van maxilia.nl heeft het qua formaat aangepast zodat het prachtig op de zijkant van de tassen kon worden afgedrukt. Al binnen enkele werkdagen heeft dit geweldige bedrijf onze papieren tassen met ons logo bedrukt en afgeleverd bij ons magazijn. We geven onze klanten deze tassen gratis mee en daar doen we hen uiteraard een groot plezier mee. We hebben er zelf ook erg veel profijt aan omdat onze klanten natuurlijk wandelende reclamezuilen zijn. Dankzij de stugheid van het materiaal gebruiken onze klanten de papieren tassen niet eenmalig. Onze klandizie is daardoor aanzienlijk toegenomen.

Dankzij Maxilia hebben we nu prachtig promotiemateriaal

Niet alleen hebben we tassen hier bij Maxilia besteld. Dit bedrijf heeft ons hart gestolen, mede dankzij de zeer aantrekkelijke prijzen en hun klantgerichtheid. Ze denken mee als we een nieuw idee hebben. zo wilden we laatst voor ons personeel leuke schorten aanschaffen die eer doen aan het feit dat we natuurlijke en biologische producten verkopen. Maxilia heeft zijn ontwerpstudio erop los gelaten en diverse dessins ontworpen op basis van onze reeds bestaande logo en slagzin. We konden vele proefdrukken digitaal inzien en onze kritiek werd dezelfde middag nog in het ontwerp doorgevoerd. Dat is een grote kracht van het bedrijf zoals we dat niet vaak zien. Bij hen staat net als bij ons de klant centraal. We hebben dezelfde week het eindproduct nog ontvangen en we zijn absoluut van plan om nog een aantal schorten na te bestellen. Daar kunnen we immers nooit genoeg van hebben. Zo zijn er zelfs vaste klanten geïnteresseerd in deze schorten!

  • We hebben bij Maxilia een gratis account aangemaakt. Want naast papieren tassen en schorten hebben we nog vele andere producten bij hen gekocht. Dankzij onze account hoeven we niet elke keer weer onze contact- en adresgegevens in te vullen.
  • We betalen via een betrouwbare betaalservice. U bent vast en zeker wel bekend met iDEAL of PayPal, zo gaat het ook bij Maxilia.
  • Dankzij hun vriendelijke klantenservice worden vragen erg snel beantwoord. En ze zijn ook nog eens op diverse manieren te bereiken zoals per mail, telefoon en chat.

We gaan nog vaak gebruik maken van de diensten van Maxilia

In de toekomst zijn we van plan om kerstpakketten te maken voor ons personeel. De kans dat we een leuk extraatje speciaal voor hen bij Maxilia gaan ontwerpen is erg groot. Ook onze relatiegeschenken die we op de plaatselijke jaarbeurs aan de bezoekers uitdelen zijn afkomstig van, u raadt het natuurlijk al: Maxilia. Slaat u daarom na het lezen van deze tekst hun website even op. U zult zien dat u als werkgever in de toekomst een bedrijf nodig gaat hebben voor uw eigen promotiemateriaal, bedrijfskleding of verpakkingsmateriaal. Dat wilt u vast en zeker voorzien van bedrijfsgegevens en een logo. Bij dit bedrijf kunt u alle kanten uit en betaalt u nooit teveel! Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 8,9 mag u er ook wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een uitstekende onderneming.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn