De beste racefietsen vind je gewoon online

Er gaat niets boven lekker racen op een racefiets. De snelheid is intens te noemen en je werkt meteen aan je conditie. Maar het is ook gewoon heel erg leuk! Als je op een normale fiets lekker hard gaat, dan voel je de wind in je haren en de snelheid doet je hart wellicht al een beetje sneller kloppen. Maar een normale fiets, eventueel eentje met versnellingen, haalt maximaal een snelheid van 25 tot 30 kilometer per uur. Als je een hele harde wind in je rug hebt en je fietst in de zwaarste versnelling, dan kun je misschien nog wat sneller, maar dat zijn uitzonderlijke omstandigheden. Als je op een racefiets gaat fietsen, dan voel je als iemand die voor het eerst in een Ferrari rijdt. De snelheden zijn direct veel intenser. Met minimale inspanningen rijdt je al 30 kilometer per uur. Op dat moment moet je je nog gaan inspannen. Als je dat doet, dan zit je zomaar op de 40 kilometer per uur. Als je op een racefiets de wind in je rug hebt, dan kun je auto’s inhalen. Je moet uiteraard wel weten wat je doet, dus een beetje training is nooit verkeerd als je zulke snelheden ambieert. De juiste racefiets is ook heel belangrijk, want hoe beter de fiets, des te lekkerder kun je gaan racen. Dus als je op zoek bent naar goede racefietsen, kom dan eens lang op bike-x.nl. Hier vind je namelijk een ruim assortiment met allerlei verschillende racefietsen van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt hier dan ook terecht voor racefietsen van de beste merken zoals:

  • Cube
  • Scott
  • Kuota
  • Jan Janssen

Racefietsen moeten goed passen bij de wielrenner. Een hele goede fiets van een goed merk, kan dus best heel ongeschikt zijn voor jou. Je kunt daarom ook altijd even langskomen. De fietsenwinkel van Bike Expert bevindt zich in Den Haag. Je bent altijd welkom om de racefietsen te komen bekijken en je kunt ze ook zelf uitproberen. Dit is de beste manier om snel te ontdekken of een fiets wel of niet bij je past. Zoals gezegd zijn racefietsen geen gewone fietsen. Iedereen kan op de weduwe van Oma fietsen. Niet alle weduwes of oma-fietsen zijn even comfortabel, maar als Nederlander zit fietsen in je bloed. Dus een gewone fiets is nooit een probleem. Hoe erg de fiets er ook aan toe is, wij Nederlanders kunnen de fiets altijd bedwingen. Maar een racefiets is toch net even iets anders. Dus het is belangrijk dat je uit alle racefietsen de juiste kiest.

Bestel de nodige accessoires voor racefietsen online

Als je op zoek bent naar goede racefietsen, dan is het wel belangrijk dat je ze in het echt kunt bekijken en uittesten. Voor accessoires en onderdelen is dat natuurlijk een heel ander verhaal. Deze kun je eenvoudig online bestellen. Dat is wel zo prettig, want dan hoef je immers niet voor elk wissewasje naar de winkel te reizen. In plaats daarvan surf je simpelweg naar bike-x.nl, en daar kun je dan eenvoudig het assortiment bekijken. Alles wat je nodig hebt voeg je toe aan de digitale winkelwagen en daarna kun je direct afrekenen via IDEAL. De bestelling met accessoires of onderdelen wordt dan zo snel mogelijk naar je toegestuurd.

Informatie over alle fietsen

Als je nog in de oriëntatiefase zit, dan is het fijn dat je via de website toch alle racefietsen alvast kunt bekijken. Je kunt per racefiets alle relevante informatie bekijken en je kunt uiteraard zien hoeveel de racefietsen kosten. Dit is dus perfect om jezelf alvast te oriënteren voordat je overgaat tot de aanschaf van een racefiets.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn