De beste garage in Almere en omstreken

Dolat autoservice is al jarenlang een begrip in Almere. Als u daarom op zoek bent naar een garage in Almere omdat uw auto schade heeft opgelopen of omdat u een garage in Almere zoekt vanwege de tweejaarlijkse verplichte algemene periodieke keuring, kortweg apk, dan bent u bij dolatautoservice.nl aan het juiste adres. Vergeet niet om na het kopen van een auto een garagebedrijf op te zoeken. Koopt u een nieuwe auto bij een officiële dealer of koopt u daar een occasion van datzelfde merk? Ook dan is het wellicht na het verlopen van uw garantie slim om over te stappen. Want wij bieden u zowel een uitstekende service tegen de laagste prijzen als een persoonlijke benadering. Iedereen heeft weer zijn eigen eisen en daarnaast wordt elke auto weer gekenmerkt door zijn eigen geluiden en probleempjes. Wij hebben oog voor detail en kunnen vrijwel ieder merk en model repareren naar behoren. Mocht u een ongeluk hebben gehad dan kunt u de ernstigste schade door ons laten repareren. Tel uit uw winst, zeker als u deze kosten vervolgens kunt declareren bij de verzekeraar van de dader. Bent u zelf de dader? Dan proberen we de kosten natuurlijk laag te houden, dat is wel zo prettig als u geen allrisk verzekering of beperkte casco verzekering meer hebt. Mocht de reparatie overigens echt wat tijd kosten dan krijgt u van ons een tijdelijke leenauto zodat u toch eenvoudig op uw werk kunt komen. Dat hoort nu eenmaal bij onze service.

Loop gerust eens binnen bij onze garage in Almere

De medewerkers van onze garage in Almere staan aldus voor u klaar als het weer tijd is voor de apk-keuring. En ook om interne problemen te verhelpen net als allerlei blikschade. Tegenwoordig worden auto’s eerst uitgelezen en digitaal gediagnosticeerd. Vrijwel alle mechanische handelingen worden met behulp van de boordcomputer aangestuurd en dat betekent dat een probleem veel sneller kan worden opgespoord dan voorheen. Services die deze garage in Almere u tevens aanbiedt zijn:

  • Het spuiten van uw auto of onderdelen ervan inclusief het aflakken.
  • Neem eens een kijkje tussen onze occasions. U kunt er maar beter zo snel mogelijk bij zijn want op is op.
  • Voor allerlei laswerk zit u bij deze garage in Almere goed!

Uiteraard is deze garage in Almere RDW erkend en nemen wij jonge werknemers aan die we intern kunnen scholen. Onze ervaring wordt daardoor van generatie op generatie doorgegeven en dat laat zich uitbetalen in een puike service waar u van kunt profiteren. Zoekt u een second opinion bij het opstellen van een schaderapport? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. We geven altijd een onafhankelijk advies en laten ons niet leiden door de dader, het slachtoffer en/of de verzekeraars. Reken daarom maar op een uitstekende kwaliteit bij deze garage in Almere.

We helpen u te allen tijde,  ongeacht het merk en model

Natuurlijk zijn er voor de echte oldtimers of de supercars altijd wel meer gespecialiseerde garagebedrijven te vinden, het is toch niet onverstandig om bij onze garage in Almere aan te kloppen voor een apk-keuring, ongeacht het merk en bouwjaar. Op de website vindt u de openingstijden dus neem eens een kijkje en loop rustig bij ons naar binnen om uw problemen met ons door te nemen. We kunnen wellicht direct even onder de motorkap kijken. Kent u het probleem al en wilt u dat snel verhelpen? Bel of stuur even een e-mail zodat we u van de week al verder kunnen helpen en zodat u er wel vanuit kunt gaan dat er iemand voor u klaar staat.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn