De autodealer van Twente: Bart Wiegerinck

Woont u in Twente en omstreken? Wilt u uw huidige auto inleveren en een nieuwe auto of tweedehandse auto kopen? Dan kunt u eens op de website van de beste autodealer van Twente kijken: bartwiegerinck.nl. Natuurlijk zeggen we dat niet zomaar. Keer op keer bewijst deze autodealer dat hij de kennis in huis heeft om u verder te helpen. Deze autodealer doet u een goed en aantrekkelijk bod dat recht doet aan de huidige marktwaarde van uw auto. De prijzen van de nieuwste modellen vallen tevens aanzienlijk mee. En omdat deze autodealer graag kortingen uitdeelt op de laatste modellen bent u absoluut geen dief van de portemonnee. De tweedehandse auto’s worden voor de verkoop grondig geïnspecteerd, gerepareerd en onderdelen worden eventueel vervangen. U zult daardoor nauwelijks merken dat u een occasion hebt gekocht. Klinkt u dit als muziek in de oren? Kijk dan eerst even op de website rond want daar vindt u het huidige aanbod van deze autodealer. U kunt online een afspraak maken voor een proefrit en dan bent u vervolgens welkom bij één van de vele vestigingen die deze dealer heeft in de regio Twente. Zo vindt u Bart Wiegerinck in:

  • Hengelo,
  • Oldenzaal
  • En in Goor.

U hoeft natuurlijk niet een afspraak te maken als u enkel wil kijken en informeren. Voor de openingstijden van de specifieke vestigingen of hun werkplaatsen raden we het aan om even op de website te kijken. U vindt daar tevens de contactgegevens zoals hun e-mailadres en telefoonnummers.

De autodealer bij uitstek in deze regio

Als u in deze oostelijke regio van Overijssel woont en werkt dan wilt u ongetwijfeld een autodealer dichtbij huis hebben. Bij noodgevallen kan deze dealer snel voor u klaar staan en als u de jaarlijkse verplichte apk-keuring moet uitvoeren, dan kunt u op deze autodealer rekenen. Op de website kunt u direct een afspraak maken met de werkplaats. Kies de vestiging uit en kijk of op de door u uitgekozen datum nog plek is. Vervolgens vult u uw gegevens in en bevestigen we de afspraak per mail. Niet alleen kunt u bijvoorbeeld de apk-keuring of reparatie inplannen via de website van deze autodealer, u kunt tevens schade bij hen melden. Denk aan ruitschade, het invullen van een schadeformulier of de schade via uw telefoon doorgeven. Wilt u losse onderdelen van uw auto bestellen die u vervolgens kunt afhalen bij deze autodealer om zelf te monteren? Ook dat kunt u geheel digitaal via het speciale aanvraagformulier regelen. Maar natuurlijk kunt u die montage ook door de monteurs van deze autodealer laten uitvoeren, tegen een kleine meerprijs. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Suzuki of een tweedehands Mercedes-Benz, Mazda, Volkswagen of ander merk, u kunt via de site direct alle gegevens zien zoals de prijs, technische aspecten en de kilometerstand. Per model vindt u vele foto’s zodat u rustig de kat uit de boom kunt kijken.

Nieuwe auto’s, occasions en scooters, bromfietsen, we hebben het allemaal

Want naast personenauto’s biedt deze dealer diverse scooters en bromfietsen voor jong en oud. Tieners boven de 16 jaar zijn dol op deze elektrische bromfietsen maar ook voor ouderen die slecht ter been zijn en niet kunnen fietsen, kan een scooter de ideale oplossing zijn. Mocht u nog vragen hebben dan weet u hen in de toekomst vanaf nu snel te vinden. Bel, stuur een e-mail of ga langs bij één van de vestigingen van Bart Wiegerinck. U kunt tevens een medewerker via de ingebouwde chat op de site aanspreken. Dan wordt u direct geholpen en kunt u meteen een afspraak maken voor een proefrit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn