Bereik de juiste doelgroep door fiets zadelhoesjes te bedrukken

Reclame maken is een vak apart en niet iedereen is er even goed in. Het probleem is vaak tweeledig. Ten eerste moet je een goede pakkende reclame maken. Maar als je daar in slaagt, dan ben je nog maar halverwege. Want daarna moet je er voor zorgen dat deze reclame bij de juiste groep mensen terecht komt. Er kunnen dus in ieder geval drie dingen mis gaan. In het ergste scenario maak je een slechte reclame en is het ook nog eens zo dat deze slechte reclame bij de verkeerde groep mensen terecht komt. Daarnaast kan het gebeuren dat je wel de juiste reclame maakt, maar dat deze reclame niet bij de juiste doelgroep terecht komt. Tot slot kan het dus ook nog eens gebeuren dat je precies op de juiste doelgroep mikt, maar met een reclameboodschap die de plank volledig misslaat. Het verzinnen van een goede slogan of een pakkende boodschap is dus net zo belangrijk als een juiste kalibratie tussen reclame en doelgroep. Als alles echter klopt, dan heb je goede reclame gemaakt voor je bedrijf of instelling. Als het je doel is om studenten te bereiken, dan hoef je geen reclame te maken voor de reclameblokken op TV. Studenten en jonge mensen van nu kijken genoeg TV, maar ze doen dit via de digitale weg. Dat betekent dat er geen reclames worden bekeken. Vroeger moesten we tijdens een film op TV minstens 5 reclames incasseren. Nu downloaden we de films en hebben we geen last van reclames. Als je studenten wilt bereiken dan kun je onder andere fiets zadelhoesjes bedrukken. Studenten reizen namelijk bijna allemaal met de fiets. Deze fietsen worden overal in de stad geparkeerd. Maar de beste plek waar je heel veel studentenfietsen zult aantreffen is het treinstation. Door fiets zadelhoesjes te bedrukken, kun je al deze fietsen voorzien van jouw reclame boodschap. Deze reclame wordt door de studenten vrijwel nooit gezien als vervelend. Dat komt omdat een fiets zadelhoesje in een land als Nederland altijd van pas komt. Het regent immers vaak genoeg. Dat betekent dat de studenten altijd blij zullen zijn met een gratis zadelhoesje. Door fiets zadelhoesjes te bedrukken maak je dus reclame voor de eigenaar van de fiets. Maar dat is niet het enige. De eigenaar zal het hoesje hoogstwaarschijnlijk niet weggooien en reist jouw reclame altijd met de eigenaar van de fiets mee. Zo wordt je reclame dus ook nog eens gratis door de stad verspreid.

Waar kan ik fiets zadelhoesjes bedrukken?

Mocht je fiets zadelhoesjes willen bedrukken, dan kan dit via de website van promoboer. Via deze site kun je allerlei verschillende soorten promotieartikelen bestellen. Deze kun je dus ook laten bedrukken. Mocht je fiets zadelhoesjes willen bedrukken, dan kun je kiezen voor verschillende soorten zadelhoesjes gemaakt van uiteenlopende materialen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Waterdichte zadelhoesjes
  • Custom made zadelhoesjes
  • Recycled zadelhoesjes
  • Goedkope zadelhoesjes

Het is dus maar net op welke manier je reclame wilt maken. Mocht je heel snel heel veel mensen in één keer willen bereiken, dan zijn de goedkopere hoesjes een goed idee. Wil je juist dat mensen je naam onthouden en dat je naam ook door de hele stad zichtbaar is, dan zijn de waterdichte hoesjes natuurlijk een goede optie.

Kies je eigen ontwerp

Het is uiteindelijk jouw hoesje, dus als je de fiets zadelhoesjes wilt bedrukken, dan bepaal jij wat er op komt te staan. Tevens bepaal je het materiaal en de kleur of kleuren. Ook kun je zelf aangeven hoeveel hoesjes je nodig hebt. Fiets zadelhoesjes bedrukken controleer je grotendeels dus helemaal zelf. Bekijk snel de website http://www.promoboer.nl/zadelhoesjes/ voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn