Accu’s en opladers voor Makita bestelt u bij ons

Of u nu een doe-het-zelver bent of aannemer bent, u werkt ongetwijfeld weleens met een boormachine. Een bekend merk van elektrische gereedschappen is Makita. Ze maken accuboormachines, klopboormachines, cirkelzagen, decoupeerzagen en nog veel meer. U wilt zonder snoer kunnen werken. Want als u bijvoorbeeld met uw auto of in een schuurtje bezig bent, dan is er misschien niet eens een stopcontact. Om dan toch te kunnen werken hebt u een accu nodig. Is de accu leeg, dan kan het opladen toch al snel enkele uren in beslag nemen. Om dan toch door te kunnen werken kunt u vanaf nu snel en voordelig een extra accu bestellen van alle accumachines van Makita die u dan ook hebt. Waar u moet zijn? Bij Accu-Machine natuurlijk! Kijkt u maar eens op onze website en maak vandaag nog uw keuze. Bent u niet zo bekend met het internet en al helemaal niet met het maken van een digitale bestelling? Vraag dan even de hulp van een medewerker of uw zoon of dochter. Het is niets om u voor te schamen en u krijgt er erg veel voor terug. Want is het niet een geweldig gegeven dat u vanaf nu de hele dag door kunt boren, schroeven en zagen omdat u altijd een extra accu voor uw Makita product bij de hand hebt? Nu kunt u elke klus hopelijk binnen de afgesproken dag afronden en daar zullen uw klanten erg blij mee zijn. Natuurlijk kunt u al tijden bij een bouwmarkt terecht voor een extra accu en oplader van Makita. Maar u hoeft vanaf nu niet meer de deur uit en daarmee bespaart u erg veel tijd.

Naast Makita leveren we producten van andere boormachinemerken

Natuurlijk kan het zo zijn dat u helemaal geen accuboormachine van Makita hebt maar van DeWalt of Bosch. Hebt u een machine van Hitachi of Metabo? En zoekt u van dergelijke merken een nieuwe accu of oplader? Ook dan zullen we u niet teleurstellen want we zijn van alle markten thuis. Kiest u uit welke producten u wenst te bestellen. U kunt zoeken per type accu, per merk en u kunt via de ingebouwde zoekbalk direct het gewenste product opzoeken. U bent niet de eerste die een product van bijvoorbeeld Makita besteld. Velen zijn u reeds voorgegaan en daarom hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,3. Deze beoordeling is gebaseerd op bijna 7.000 tevreden klanten. Misschien wilt u ook wel een rating achterlaten!

  • Kies in ieder geval de Makita producten uit,
  • Vul vervolgens uw gegevens in zoals uw (bedrijfs)naam, adres en contactgegevens,
  • En dan betaalt u met uw credit card of een veilige betaalservice waar uw onlinebankierenaccount aan is gekoppeld. U kunt daarbij denken aan iDEAL of PayPal.

Hebt u tijden werkdagen voor 17.00 uur besteld? Dan hebt u de bestelling de volgende werkdag al in huis.

Afhalen is ook zeker een optie

U vindt ons in Loenen, nabij Zutphen waar u op werkdagen van 16:00 uur tot 19:00 uur meer dan welkom bent om uw opladers en dergelijke af te halen. Het is mogelijk een account aan te maken. Dan kunt u een verlanglijstje bijhouden en uw Makita laders ook later nog bestellen. Dat is verstandig als u regelmatig een nieuwe accu voor een bepaalde machine nodig hebt en geen zin hebt om telkens weer al uw gegevens in te vullen. Blijft u graag op de hoogte van veranderingen en kortingen binnen ons assortiment? Geef dan uw e-mailadres op want dan ontvangt u regelmatig een update in de vorm van een nieuwsbrief in uw inbox.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn