Op zoek naar een warmtepomp?

Wilt u uw cv-ketel vervangen voor een duurzaam verwarmingssysteem? Of een verwarmingssysteem in combinatie met uw cv-ketel? Kies dan voor een warmtepomp. Zo’n warmtepomp kopen doet u bij The Sunshine Company. Wij zijn dé specialist op het gebied van warmtepompen en zonnepanelen. 

Waarom een warmtepomp kopen?

Een warmtepomp heeft vele voordelen. Vooral een stand-alone waterpomp waarbij zowel het huis als het water verwarmd kan worden is een erg duurzame oplossing. Zo kan de cv-ketel vervangen worden en omdat de warmtepomp werkt op elektriciteit is gas niet meer nodig. Het grootste voordeel is dan ook dat u huis gasloos is en de kans op koolmonoxidevergiftiging aanzienlijk verkleint. Zoekt u dus een goede vervanger voor cv-ketel dan kunt u het best een warmtepomp kopen. Ook is een groot voordeel dat dit verwarmingssysteem veel goedkoper is. Dit komt omdat gas duurder is dan elektriciteit waardoor je erg op de kosten kunt besparen.

Milieubewust

Door het vervangen van de cv-ketel denkt u ook aan het milieu. Het stoot veel CO2 uit wat niet goed is voor het milieu. Tevens raakt aardgas ook een keer op en is het dus verstandig om zo snel mogelijk gasloos te gaan wonen. Als je kijk naar nieuwbouwhuizen dan hebben deze huizen vaak al geen gasaansluiting meer. Een warmtepomp kopen is dus helemaal van deze tijd en erg duurzaam. 

Subsidie aanvragen

Wanneer u een warmtepomp gaat kopen krijgt u vaak subsidie. Deze subsidie varieert van €1000,- tot €2.300.- waardoor u een stuk minder betaald voor dit verwarmingssysteem. Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van subsidie zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Een warmtepomp kopen doet u dus niet alleen.

De service van The Sunshine Company

Naast dat wij u kunnen helpen met het aanvragen van subsidie kunnen wij de pomp zelf ook bij u thuis installeren. Zo weet u zeker dat het goed gebeurd en de warmtepomp gewoon goed werkt. Bent u nieuw in de wereld van warmtepompen en duurzame verwarmingssystemen? Wij kunnen u ook helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een warmtepomp zodat u geen spijt krijgt van uw aankoop. Spijt bij een warmtepomp kopen kunt u bijna niet krijgen als u kijkt naar wat het allemaal oplevert. 

  • Gasloos wonen
  • Minder kans op koolmonoxidevergiftiging
  • Geld besparen op gas
  • Duurzaam en milieubewust

Onze merknamen

Wij leveren verschillende merken maar vooral het merk Techneco. Voor dit merk zijn wij een gecertificeerde dealer en hierdoor weten wij zeker dat alles van goede kwaliteit is. Wij zorgen altijd dat wanneer een warmtepomp kapot is er zo snel mogelijk iemand komt om te repareren. Zo zit u zo kort mogelijk in de kou want dat is natuurlijk erg vervelend. 

U kunt een warmtepomp ook erg goed in combinatie met zonnepanelen nemen. Wij zijn namelijk ook een expert op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie. Met de zonnepanelen zorgt u voor elektriciteit in huis en in combinatie met een warmtepomp kunt u vrij gemakkelijk gasloos wonen. Ook dit kunnen wij voor u installeren. In de toekomst zult u dus veel geld besparen met een warmtepomp kopen en het aanschaffen van zonnepanelen. Een perfecte combinatie. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn